Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Grip Bu Yıl Neden Azaldı? (1 Görüntüleyen)

YarenYaren is verified member.

Gölgesine Razı Bir Fesleğen
Emektar Üye
Puan 113
Çözümler 0
YarenYaren is verified member.
Havalar soğudu, kış kapıya dayandı. Koronavirüsle mücadele bütün hızıyla sürerken her yıl çok sayıda insanı etkileyen mevsimsel gripler de görülmeye başladı. İnfluenza ya da bilinen adıyla grip, koronavirüsle benzer semptomlara sahip olduğu için birbiriyle karıştırılabiliyor. Bu süreçte gribe yakalanmamak için daha dikkatli olmak gerekiyor. Koronavirüse karşı eldeki en önemli korunma tedbirleri olan maske, mesafe ve hijyen kuralları gribe karşı da etkili.

Grip bu yıl neden azaldı?

gecen yil hic grip olmadigim halde,
bu sene kac kez grip oldum hic sayamadim dogrusu :cay1

Kafanı bulandirmak istemem @Brida ,bi antikor testi yaptır istersen:)

Kafanı bulandirmak istemem @Brida ,bi antikor testi yaptır istersen:)
hastanelerin kapisindan dahi girmek istemiyorum inanin, testlere de pek güvenemiyorum dogrusu.
yakin cevremden o kadar çok tersi sonuclar cikti ve benim zihnim su aralar o kadar karisik ki.
grip oluyorum, bikaç gün sonra atlatiyorum. aradan bir hafta geçiyor ben yine grip oluyorum ve yine atlatiyorum.
böyle böyle dermanim mi azalir, yoksa direncim mi artar hic bilmiyorum ama yok olmam umarim.

Pandemi dönemi bitsede insanlar uzun süre maskeyle dolaşmaya devam eder. Gripten de bir süre daha uzak kalalım :)

Ahh atasözleri,ne kadar güzelsiniz ;)
Kurt kışı unutur da yediği ayazı unutmaz !

Daha dikkatli olmamız bunun en büyük nedeni.
Hıfzı sıhanın veremle savaş tedbirlerini şuan uyguluyoruz.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri