Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Gençler Avrupaya Gitmek İstiyormuş

Soralım gençlere. %50den fazlası evet gitmek istiyoruz der. Üniversiteden yeni mezun bir genç olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki sağlık alanında olan arkadaşlarım yurtdışına gitmek için çabalıyor. Ve kolay yoldan para kazanmaktan ziyade orada daha kıymetli olacaklarını düşündüklerini için gitmek isteyen kısım da var.
Ben kalıcı gitme düşüncesine karşıyım ama herkesin kendi tercihi diyip bırakıyorum bazen. Bazen de dayanamıyorum açıyorum ağzımı yumuyorum gözümü fkhaha8

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Böyle traji komik aciklama ile kendinize güldürüp hakaret ettiyorsunuz ya hakediyor sunuz azizim 😂😂

@QasemQasem is verified member., ben yine biraz törpüledim %50 dedim fkhaha8
İstanbul Üniversitesi gibi köklü bir üniversitede okudum. İnanın tıp kısmı olsun sağlık kısmı ya da diğer memuriyet kısımları olsun çoğunluk nasıl denklik alırız denkliğimiz hangi ülkelerde geçerli hep bunları araştırıyorlardı. Denklik alamazsak garson olur yine gideriz diyen bir kesim de vardı.

Ben insanca yaşam için dışarıya kaçılmasını doğru bulmuyorum. Bazıları hayalperestlik olarak düşünülebilir ama ben "Hem bu deveyi güdecek hem de bu diyardan gitmeyeceğiz." düşüncesindeyim.

@lacivertlacivert is verified member., ben özgürlükçü bir insanım. Vatan kavramı bende çok farklıdır. Diyar insanın daha rahat ve özgürce hayatını yaşadığı yerdir.
Suriye bize en büyük örnek.
Deveyi güden biz değiliz biz sadece yolu izliyoruz.
Ekonomik ve sosyal anlama ülke yaşanmayacak bir halde.

Hangi nedenden dolayı olsa bile (Ekonomi,Refah düzeyi,hayat şartları ,Modern Avrupa hayranlığı)Ulkesinden gitmek isteyen genç sayısı epey fazla,Bu gördüklerim kadarı ile söylüyorum.

Eve gitmek isterim ama gitmem şuan, fırsatım hep oldu hâlâ da var ama şuan gidemem, burda çok mutluyum çünkü.
Gidersem daha da mutlu olur muyum, belki ama hayatımı hiçbir zaman ihtimallere bırakmadım, plansız/programsız asla çalışmadım ve çevreme de plansız bakkala bile gitmemelerinin öğüdünü verdim.
Sonuç olarak sayın ünal'ın sorusuna 10 kişiden 8'i evet gitmek isterim diyecektir.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri