Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Gelirle alakasız cep telefonu kullanımı

Herşeyde olduğu gibi bu kullanım türünde de sınıflandırma ve bu bilinci halka sindirtme çabası başarılı olmuş durumda.

Bakınız ( Konu içi yorumlar ) :)

Memurundan asgari ücretlisine bir sınıflandırma hakim oldu.

Masonik çalışmalar bilinçaltımızda oyunlar oynamaya devam ediyor. Çoğusunun farkında bile değiliz ve 10 kişiden 8 i toplumda yer edinmek izlenim olarak iyi intiba elde etmek amacıyla marka ve model çılgınlığına kurban olmuş durumda..

Fırına ekmeğe gitmez ama awm önlerinde gece boyu kuyruk bekler. :)

Gün içerisinde nadiren telefon benim elimde olur. Şahsi kullandığım telefon o kadar ıssız ve sessizdir ki kontrol gereği duymam bile :)

2 android 2 İOS yazılımlı cihazım var.. Kırılmaktan fırsat bulurlarsa hizmetlerini yerine getirirler :)

Şahsi açıdan baktığımda bana hizmet eden herşey en iyisi olmalı ve öylede olur. İsraf mıdır? Bence değildir..

10 senelik telefonnuma sarılırken neden benim model ıphone olmasın diye düşündüm..

Olmalı ki onu almam ile birlikte onun özelilikleri ile insanlığa yararı olan icatlar yapmalı dünyayı yeniden değiştirmeli hatta atomu parçalamam lazım..:D

Çünkü o telefona sahip olanlar bunlarla meşguller israf demek acımasız yorum olur :D

Gelirinin 3-4 katı cihaz kullananlara artık şaşırmıyorum zira kredi çekip satın alınan markalar var ( ben biliyorum yazmayacağım fkhaha8 ). Hâl böyleyken içler acısı geçim sıkıntıları , devlet istifa düşünceleri, açız gelirimiz yetmiyor vs serzenişte bulunan hatırı sayılır zümre var.
Nakit sıkıntısı yaşamadığım sürece teknolojinin tüm fırsatlarından yararlanmayı seviyorum belki de bu da benim zaafım.

Redmi 11 pro kullanıyorum ilk çıktığında Alınmıştı bize ,iki defa çöktü,benim ikinci telefonum ,ilk telefonum Samsung j 7 diye bir markaydı ,derlerya parcalana kadar kullandım , Allah razı olsun Hocamız 5 tane yurt dışında getirdi bize ,memnunmusunuz derseniz memnunum yeterli internetimiz olsaydı daha iyi olurdu :)

Öğrenci olmak ,ogrenci kalabilmek zor bir zanaat ,

Bunuda ifade etmeden gecmiyim,Telefon internet Alemi ne yazık ki ! Aile hayatının altına dinamit koymuş gibi ,binaleyn heleki bu dönemin genclerinde

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri