Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Düzenli izlediğim dizi yok onun icin pozitif konuşmak isterim ama çokta sürükleyici gelmedi. 2. Sezon nasıl olur onu zaman gösterecek.@Kenshi hocam izlediğin kadarıyla diziyi nasıl buldun ya da bitirdikten sonra yorumlar mısın![]()
Bana da çok sürükleyici gelmedi. Durağan sevmeyenlerin sabretmesi bence zor. Ama olaylar hayatın içinde yaşarken fark edemediğimiz küçük detayları çok güzel sergilemiş bence. Şöyle hayatımıza uzaktan bakmak için güzel bir dizi geldi bana da. Ölümün olduğu yerde ne kadar küçük şeyleri dert ediyoruz dedirtti.Düzenli izlediğim dizi yok onun icin pozitif konuşmak isterim ama çokta sürükleyici gelmedi. 2. Sezon nasıl olur onu zaman gösterecek.
Yok ya bu tutmaz bunu izlemem benGASSAL BİTTİ,
ŞİMDİ SIRADA TELLAK VAR
"Gassal filminin ilgi görmesi ile birlikte tellaklar bizim de filmimizi yapsınlar. Ölüyü yıkamak kolay,
diriyi yıkamak daha zor." demişler.
"BENİ KİM KESE YAPACAK?"
"TELLAK"
YAKINDA SİNEMALARDA
(Eşref Şekerli)Ekli dosyayı görüntüle 7453
Adamlar haklı mevzu dirilerGASSAL BİTTİ,
ŞİMDİ SIRADA TELLAK VAR
"Gassal filminin ilgi görmesi ile birlikte tellaklar bizim de filmimizi yapsınlar. Ölüyü yıkamak kolay,
diriyi yıkamak daha zor." demişler.
"BENİ KİM KESE YAPACAK?"
"TELLAK"
YAKINDA SİNEMALARDA
(Eşref Şekerli)Ekli dosyayı görüntüle 7453
Niye ki?İzlemeyeceğim ve asla izlemeyi düşünmediğim film tarzı …
Niye ki?
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.