Beyin Fırtınası Fotoğraf Yorumlayalım 18 (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Zoe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Düşünce Okulu / Beyin Fırtınası

Benim cennetim senin dudaklarinda baslar benim hayallerim senin gozlerinde can bulur.

Böyle bir söz vardı aklıma geldi fotoğrafı görünce buyurun o zaman:)

Son düzenleme:
"Monteguler & Capuletler" geldi benimde aklıma..
"romeo&juliet" filminin birbirine iki düşman ailesi..
çocukları kalplerini birbirlerine verselerde..
hala kin ve nefret duygularından arınamayan..
bu yüzden de yok olan iki muhteşem kalpli varlık..

haaaaa anladıııım, minik bir hack yapıyosuuun, peki. yok birden nickime bakınca kendim bile okumaya üşendim, yazanın vay haline dedim de neyse.

kısa değil, @Charismax konuyu doğruca özet geçmiş.

ama bakalım, başka kimler neler çıkaracak...

ya buna bir kaç alternatif yazılır ben bu resim yorumlama işinde iyi değilim normalde biraz karanlık resimler lazım pessimist melenkol ama tabiki şimdikinin uyarlaması değil. ozaman belki uzun bir kaç düşünce sallarım...
da saphiranın yorumunda birşey dikkatimi çekti şimdi.
@balkanlardangelensoğukhava resimlerden ziyade yazılara ilgi duyarım :P

çocukları kalplerini birbirlerine verselerde..
hala kin ve nefret duygularından arınamayan..

şu kısım aklıma şöyle birşey getirdi. şimdi bunlar kalplerini veriyorlarmış'ya kin ve nefret devam ediyormuş demekki daha önceden' anladıgım kadarıyla öyleymiş..
peki bu kin ve nefret kalpte olan birşey mi beyinde olan birşeymi.. mesela kötü kalpli deriz kötü düşünceli deriz ya.. bu burda yazana göre iş kalpte değil ozaman.. beyinle alakalı :D

@Zoe Neden isimler neşe' gülşen hakan ahmet değilde aura falan :haha:

hocam o şey yaaaa, manevi bir yaklaşım sadece. hatırlasana, kini de nefreti de oluşturup geliştiren, hormonlarımızın nöronlarla tutuştuğu bir halay yani : ))) sonra beyin sahibine diyo ki "VER MEHTERİ BUNA"

@Charismax

Aurora şafak demek iken Alfie 12 şafak muhafızdan biri;
Aslında bir hikaye uydurdum bu fotoğrafa o yüzden:) Butunlestirdim kafamda..
Eğer vakit bulursam yazacağım.

Normal isimler çuvala mi girdi diyorsun anlıyorum Hahahahhaha

...

@balkanlardangelensoğukhava

Ben yorum okumaya bayılıyorum aslında bir çok şey aynı yola çıkarken insanların kelimelere farklı yol alışı güzel o yüzden bu kadar kısa mı dedim?
Yoksa tek kelime dahi yeter fotoğrafı anlatmaya..

" Ben yorum okumaya bayılıyorum aslında bir çok şey aynı yola çıkarken insanların kelimelere farklı yol alışı güzel o yüzden bu kadar kısa mı dedim?"

zoe lütfen bu kadar üşengeç olma, arada bi nefes al, mesela noktalama neyim kullan, valla kurduğun cümleyi okurken sona doğru geldiğimde başta ne okumuştum ya deyip geri döndüm bir daha okudum :gulucuk:

yok yok, haklısın, okumak güzel. ve mesela @Charismax ınki kadar detaylı ve güzel yorumlar gelecek, ben inanıyorum buna : ))

• Haha
Tepkiler: Zoe

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri