Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foruma hoş geldin 👋, Ziyaretçi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
DikkatForumKalemi Yasaklanan Üyeler ve Sebepleri
(2 Izleyici)
Yasaklanan Üye:mstf775177 Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-07-26 12:33:32 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Omer5812 Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-07-26 16:52:39 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Ali489 Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-07-28 16:39:34 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:rzsanat35 Banlayan:EfuL!m Yasağın Başlangıcı: 2024-08-01 15:49:21 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:qoqi1990 Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-08-01 19:31:01 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:tekin4141 Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-08-02 12:23:51 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:neiçinburda1 Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-08-02 22:16:46 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:efejdjfj Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-08-03 22:06:02 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:mehmetefe06bUrcak Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-08-04 13:43:18 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:views4you Banlayan:Qasem Yasağın Başlangıcı: 2024-08-05 15:57:13 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.
Yasaklanan Üye:Grace Banlayan:AsyA Yasağın Başlangıcı: 2024-08-12 16:19:40 Yasağın Bitiş Tarihi: forever Yasaklanma Nedeni: Spam, istenmeyen içerik veya kullanıcı. Eğer bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen yönetim ile iletişime geçiniz.