Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Forumdan Beş Kişiye Çay Ismarla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
@boundless, hamdolsun değerli muhterem sen nasılsın bakalım nerelerdesin daha çok bekleriz selam verip kaçma olur mu :)
Rabbim iki cihanda razı olsun inş ..

Herkes bir araya gelecekse bana uyar :p :D garibim :p @MevaMeva is verified member. 'yı da çağıralım çok kıskanır sonra :p :p fkhaha2
Yoğunluktan bir türlü yazamadım öncelikle çay için teşekkürederim bu ekibin arasında olmak beni mutlu etti :) diğer söylediklerin için söylenecem de fkbekle1

Garibim meva ha hem gariban hem kıskanç fksinirli2 tamm gariban olduğum doğrudur tamm ya az birazcık kıskanç olduğumda doğru olabilir tamm ya birşey demedim meva gider fkuf3

Yoğunluktan bir türlü yazamadım öncelikle çay için teşekkürederim bu ekibin arasında olmak beni mutlu etti :) diğer söylediklerin için söylenecem de fkbekle1

Garibim meva ha hem gariban hem kıskanç fksinirli2 tamm gariban olduğum doğrudur tamm ya az birazcık kıskanç olduğumda doğru olabilir tamm ya birşey demedim meva gider fkuf3
kıyamam ya :( kim sana gariban ve kıskanç demişse çıksın karşıma :P ayıptır yazıktır şu kızcağıza söylenir mi hiç öyle şeyler :P :D :D :D ama korkar çıkamaz karşıma kesin :P

cay-istanbul-1475368.jpg

@Dil-figar @Dil-figar @Dil-figar @Dil-figar @Dil-figar :giggle:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri