Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Forum Kalemi'ne üye oldum. Çünkü... (1 Görüntüleyen)

AsyAAsyA is verified member.

Öylesine...
Forum Kalemi
Puan 113
Çözümler 1
AsyAAsyA is verified member.
Kurucu üye sayılırım :) forumun birinci üyesiyim, her aşamasında vardım.
Forumumuzun benzerlerinden farklı, daha kaliteli olacağına, daha çok şey öğreneceğime inandığım için buradayım. Bu güne kadar yanılmadım. Dilerim bundan sonrada amacına uygun yol almaya devam eder.
Forumumuzda emeği olan, bizimle yol alan tüm arkadaşlarıma, kardeslerime teşekkür ederim :)

Kim nasıl çağırdı beni hatırlamıyorum lakin bu forum ile tanıdığım arkadaşlar oldu ve kim beni çağırdıysa sağ olsun, var olsun :gls:
Neden burada kısmına gelirsem eğer, burada insanlara bir şeyleri aktarmayı ve onların bunun üzerinde yorum yapması beni çok mutlu ediyor.
Elimden geldiğince, dilimin döndüğü kadar son rakteye kadar bana inanıp bana güvenen insanların yanında olmaya devam edeceğim.
Bir de ben kaçıncı üyeyim bilmiyorum ama 10 iyi aslında :P

Davet üstüne geldim sanırım 21-25 arası üyelerdenim.forumu seviyorum.

Kopamadığımız arkadaşlıklarımız var.

Kalem in herçeşidine merak duyulunca forum aramada teafuk

Daveti biraz geç almış olsamda haklı sebeplerden dolayı davete icap edip çok bahtiyar oldum buraya gelmekle...
Ilk başlarda fazla aktif olamasamda sonradan olmaya çalıştım âcizane..
Beni bu günahkâr cahil âciz halimle kabul eden bu güzide aileye sonsuz müteşekkirim..
Burdaki tüm değerli muhteremleri Rabbim rızası için çok seviyor ve saygı ve hürmet duyuyorum..

En fazla sevmenin nedeni başka yerlerde ismi lazım değil biliniyor zaten hep kin haset riya ve münafıklık öyle çok gördüm ki tam bitti artik derken burda ki sevgi saygı huzur samimiyet ortamı beni mest etti hamdolsun..

Ben âciz günahkar cahil olarak anca boş lakırdı işim..

Rabbim cümlenizden iki cihanda razı olsun inş değerli muhteremler :)

Tam olarak kaçıncı olduğumu bilmiyorum fakat tek rakamlarda olduğumu biliyor ve evimizde olmaktan onur ve gurur duyuyorum.
Forumun doğması ve emeklemesi sürecinde yine buradaydık kurucu arkadaşlarımla birlikte.
Dost canlısı özgün forumun oluşumunu birlikteliğimizle başardık. Ve siz değerli forumdaşlarımızla el ele kol kola yürümemiz bizi hallice mutlu ediyor.
Burada hangi hissiyata müdahil olursanız olun kale alınır ve dinlenirsiniz. Önemli olan platformu edep ve ahlâk dairesinde ortak olarak kullanabilmemiz.
Bereketli forumlar efendim fkmerhaba5

1 Mayısta Fk kuruldu 9 Mayısta ben damladım buraya. Başta yönetimde değildim zira benim deli tarafım ağır basıyordu. Hobudik hobidik... Oyuncu rankını aldım, oyun bölümüyle mutluydum. Sonra bir baktım zaten ben yönetimdeymişim bir tek isim konulmamış. Görüslerime her zaman önem verildi. Yaşımın digerlerine göre kücük olması ve gozlerinde ne kadar buyursem buyuyem kucuk kiz kardesleri olmam sanirim beni özel kılıyor. Öyle böyle derken tanıdığım insanlara tanımadığım burada tanıştığım yeni insanlar ekledim.
Zira anlatılmazmışta yaşanırmış gibi bu forum.

Forumu arkadaşlarla beraber kurduk zamanla yollarımız ayrıldı. Devam ettirme taraftarı olmasamda devam ettirme kararını aldım. Amacımı defalarca yazdım.
Birbirimize bişey katmak...
:)

Amacım kovulmak..:d
Beni sevdigim biri şutlasın ki; en azında acı hissetmeyim..: p

@müstahsen, illa huysuzluk yapcan dimi pişman oldum seni tanıdığımi söylerek ben kasindim :D

@müstahsen, insan kovmak bizim işimiz değil biz insana, emeğe, düşünceye ancak değer verir, değer katarız.

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri