Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yav hangisiyle katılacağım? Tür sınırlaması getirseydik. ? En iyi korku filmi repliği gibi ? Neyse bakayım bakayım.
Yav hangisiyle katılacağım? Tür sınırlaması getirseydik. ? En iyi korku filmi repliği gibi ? Neyse bakayım bakayım.
Hiiiiii kıyamammmmValla hocam suçlu Hifa yarışmayı o düzenledi, kulağını çek![]()
İyi ettin canım. Sorun bende. ?Şöyle ki her insan korku sevmez her insan fantastik sevmez ya da her insan film izlemez bu yüzden ki isteyen sevdiği tür replik ile katılsın istedim..
Kısıtlamak yerine özgür bıraktım![]()
İyi ettin canım. Sorun bende. ?
Nasıl olduğunu bilmiyorumki katılayım.. napıcaz mesela kesit videomu atılıyor.. isimmi veriliyor konuşmamı ne bilmiyorum.. o yüzden takip etmekten yanayım kolay gelsin
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.