Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yarışma "Forum Kalemi Konuşma Balonu Doldurma Yarışması" sonucu (1 Görüntüleyen)

Qasem,ikna olmadim..:))
Efulim de yanindayım demişti, 24 saat gecmeden U dönüşü yapmıştı, baksana 'ver merdaneyi' nidalariyla, hucuum diyooorr...:d
Sancaktar desen tam bir kılıbık cikti..:d

Yine de hanımlar, bu durumu sulh ile bir ic savaşa sürüklemeden halledebiliriz..:d
Bir anket.. ' oylamalarda uyelerin isimleri" gorunsun mu diye acalım, cogunluk ne derse razı olacam..hatta cıtım bıle cikmayacak!..;)
lakin kimlerin evet/hayir dediginin görünmesi şartıyla..:)

@müstahsen, ben sözümden dönmem :)
Oylamaları ben bile göremiyorum. Hiç merakta etmiyorum. :)

Aslına bakarsan ben de merak etmiyorum..Adalet arıyorum..;)
O zaman sakil de gormesin efem..:)
Cakma osmanlı, sana guvenmektense, 'Söz' diyen birine gönlümü veririm daha iyi..:d
Nerde bu asyacık, anket acsın da görelim sonucu..Gerci sonucu belli ama, belki sessiz cogunlugun sesi olurum..: p

müstahsen Qasem görmüyorsa hiç birimiz göremeyiz. Sakil de görmez. Sakil gelenlerden tahmin edebilir hepimiz gibi.
Forum bullettin degil xenforo alt yapılı. Kimin kime oy verdiği görünmüyor.
Neyin adaletini sorguluyorsun anlamadim :) konuyu gören belli oyu veren belli.
Sakin ol şampiyon sakin :)

@Sakil Öyle oldu değil mi gülüm :) hep bu müstahsen in yüzünden :D

Biliyormuş gibi yapıyordum sırf son gün konuda kendini açık etti diye :) inatçı olduğum kadar kindarımda :D :D

@müstahsen neredeyse seni geldiğin güne..... olsun diye bir anlam mı çıktı ben mı yanlış anladim :D
Seni foruma getirdigim günün dönüm noktası olacağını nerden bilecektim ki :D

Asya dua et foruma gelmeden once şiir dinliyordum, İllâ bir baloncuk konusu daha gelecek..;)

Siiri Asya haric hepinize hediye ediyorum efem..Kerim Tunc niye bu kadar icten okuyorsun ki..

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri