Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizden duymadin efulim aramizda kalmasi sartiyla oy vermemiz halinde bize 1 ay yurt disi tatili vaadinde bulundu kuafor masrafi biraz sonuk kalmis isterseniz yeniden bir istisare yapsaniz fena olmazÖnce vaadleri mi dinleseydik.
Misal @Qasem ona oy verirsem tim kuaför masraflarımı ibanıyla ödeyececeğini vadetti![]()
Ben bunu düşünmedim mi zannettiniz fakat benim daha uçuk planlarım var11 gün ve her üye bir adet söz yazabilir. İş @Qasem de bitiyorsa sabaha kadar uydusu olur, övgü yağmuruna tutarsan zaten kuaför dükkanı alır, üstüne yapar![]()
O narsistse ben empatım mı diyorsun. Woww, ben buna dayanamamBen bunu düşünmedim mi zannettiniz fakat benim daha uçuk planlarım var![]()
@BaRoN buraya bakabilir misinGüzel düşünülmüş
Ben yorum yazarken zorlanıyorum imleç bazen gözükmüyor.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.