Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama 𝓕𝓸𝓻𝓾𝓶 𝓚𝓪𝓵𝓮𝓶𝓲 5 𝓨𝓪𝓼̧𝓲𝓷𝓭𝓪 🥰 (1 Görüntüleyen)

EfuL!mEfuL!m is verified member.

𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
FK Admine
Puan 113
Çözümler 5
EfuL!mEfuL!m is verified member.
fkmusic5Forum Kalemi 5 Yaşında fkmusic5

IMG_2796.gif

Aylardan Mayıs 1 idi bir avuç yüreği bir atan dostlar harika işler çıkartmak ve sohbeti halis insanlarla Cem olmak için istişare edip bir kalem kalesi kurmak istediler. Ve bu kale o kadar sağlam dostluklarla kuruldu ki tüm saldırılara bir ve diri olarak göğüs gerip bu senelere geldik.

IMG_2795.gif

Biz bu temelleri kuruyorken siz sevgili FK sakinlerimizi en iyi şekilde nasıl misafir edebiliriz o endişeyi hiç yüklenmedik zira sizlerde bizler gibi sahip ve sahibelersiniz ve iyiki bizimlesiniz. fkalkis0

Kurucumuz ve sevgili yönetim arkadaşlarımız emeğiniz takdire şayan efendim iyiki varsınız ve hep var olasınız fksirin0

İlaveten kutlamalarımız gün boyu devam etmektedir çaylar, kahveler ve dahi özel pastalarımız ( bol tuttum herkese yeter fkhaha8) sizlere armağanımızdır şifa olsun efendim fkmerhaba5

IMG_2797.webpIMG_2800.webpIMG_2799.webpIMG_2801.webpIMG_2802.webpIMG_2803.webp

@agumanaguman is verified member. paylarını ben alabilir miyim? O insan sevmiyor fktrip6insalarin yaptıklarını sevmez herhaldeeeeeefktrip0

Daha nice yılları olsun inşallah. Her aktif oluşta çok keyif aldığım, bazen öğrendiğim bazen dertleştiğim bir alan oldu benim için. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum fkdans9

Forumumuz 5 yaşında fksevgi6
Ömrü uzun dostlukları baki olsun. Nice güzel yıllarda mutluluklarimizi paylaştığımız yuva olsun 🤲 fkdost4

Hepinizin emeğine sağlık arkadaşlar . Acı tatlı güzel günlerimiz oldu beraber. Herbirinize ayrı ayrı Teşekür ediyorum

Zaman nasıl da geçiyor. @QasemQasem is verified member. ile forum açmayı düşündüğümüz günlerden bu günlere...
Yıllar önce bir forumda tanışmıştık ve gittiğimiz yerlerde de barınamayınca böyle bir plan yapmıştık. :) Ben forumcu biri değilim ama @QasemQasem is verified member.'e bütün yoğunluğuna rağmen muazzam bir azim göstererek burayla ilgilendiği için teşekkür ederim. Ayrıca ilk günlerden bu yana desteğini ve gayretini esirgemeyen yönetici ekibe teşekkür ederim. @QasemQasem is verified member. gibi bir adamı çektiğiniz ve çekmeye devam ettiğiniz için. :) Emeği geçen üyelere de burada oldukları ve paylaşımları için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Biz forumu temel olarak düşünce ve yazma eylemlerimizi geliştirmek amacıyla kurduk. Bu yüzden size ait olan her düşünce ve yazı çok kıymetli. Tekrar herkese teşekkür ediyor, nice yıllara diyorum.

Son düzenleme:
@HatraHatra is verified member., bamık gibi adamım ben :)
Kurucu kadroda aramızda Yaren , Destina ve Carismax yok kalan diğer kadro hepsi burada. Herkesin emeği için , hem devam eden hemde ayrılanlara tek tek teşekkür ederim.

Zaman o kadar çabuk geçiyor ki foruma üye olduğum daha dün gibi sanki:)
İyi ki buradayım iyi ki tanıdım sizleri:)
Forum kalemi için ne yazsan az kalır sevincimi, mutluluğumu, hüznümu paylaştığım halden anlayan yüreği güzel insanlarla eksilmeden nice güzel yıllara 🥰

Herkesin emeğine sağlık çok güzel bir platform nice güzel yılar temennisiyle :)

Daim olmasını temenni ettiğim enn guzel ortam FK 🥰
Sevdiğim ,bilğilendiğim,en rahat ettiğim, güzel kalpli insanların buluşma yeri fkcicek4
Buraya emeği geçen başta kaptanımız @QasemQasem is verified member. 'e @BaRoNBaRoN is verified member. abiye Ana kraliçemiz @EfuL!mEfuL!m is verified member. 'e Forum Kalem'in olmazsa olmazı @AsyAAsyA is verified member. 'a diğer değerli arkadaşlara, , katkilarindan dolayı kıymetli Forum sakinlerine teşekkürler.
ForumKalemi seviyorum seni :)) daha nice yılların olsun.

Bende bu kırmızı uçuşan noktalar ne diyordum : ) gelir gelmez ortama ısındığım tek yer diyebilirim nice yıllara forumkalemi ailesi 🌸

Açanlardan, düşünenlerden Allah razı olsun, kaçıncı gününde geldim foruma hatırlamıyorum ama @AsyAAsyA is verified member. hocamla çok uzun süregelen bir forum arkadaşlığımız bizi buralara kadar getirdi ve birbirinden güzel insanlar tanıdım, iyi ki de tanıdım, ismini sayamadığım ama başka toprağım @AsyAAsyA is verified member., can dostum güzel insan gardaşım @DolunayDolunay is verified member., iyi ki de tanışmışım sözünü içtenlikle kullanabildiğim @QasemQasem is verified member., bir hanımefendi bir idol bir mütevaziliğin baş yapıtı @EfuL!mEfuL!m is verified member. hocam, @ZoeZoe is verified member. kardeşimi geçersem sanki ayakkabısı ile kovalayacak gibi durduğu için elbette tanıdığım ve mizahını okumaktan hoşlandığım nadir arkadaşlarımdan, @YarenYaren is verified member. hocamın bana olan saygısını asla unutmadım keşke aramızda olsaydı, çok isterdim, @HatraHatra is verified member. hocamla çok muhabbet etmedik ama gizli yazılarını, yorumlarını okuyan nadir üyelerdenim, forumun üst ve baş yapıtlarından (hocam devrik cümle ise kızmayın :gls:) ve her daim forumu ayakta tutan, aramızda olmasını çok istediğim ama bazı işlerinden dolayı forumumuza nadir uğrayabilen kardeşim @ZiLaN ve daha bir çok kardeşim, ağabeyim, ablam ve yeni gelen ama eskisi gibi olan tüm forumdaki arkadaşlara selam ve dua ile :gls:

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri