Kutlama 𝓕𝓸𝓻𝓾𝓶 𝓚𝓪𝓵𝓮𝓶𝓲 5 𝓨𝓪𝓼̧𝓲𝓷𝓭𝓪 🥰 (4 Izleyici)

Öne çıkan
fkmusic5Forum Kalemi 5 Yaşında fkmusic5

IMG_2796.gif

Aylardan Mayıs 1 idi bir avuç yüreği bir atan dostlar harika işler çıkartmak ve sohbeti halis insanlarla Cem olmak için istişare edip bir kalem kalesi kurmak istediler. Ve bu kale o kadar sağlam dostluklarla kuruldu ki tüm saldırılara bir ve diri olarak göğüs gerip bu senelere geldik.

IMG_2795.gif

Biz bu temelleri kuruyorken siz sevgili FK sakinlerimizi en iyi şekilde nasıl misafir edebiliriz o endişeyi hiç yüklenmedik zira sizlerde bizler gibi sahip ve sahibelersiniz ve iyiki bizimlesiniz. fkalkis0

Kurucumuz ve sevgili yönetim arkadaşlarımız emeğiniz takdire şayan efendim iyiki varsınız ve hep var olasınız fksirin0

İlaveten kutlamalarımız gün boyu devam etmektedir çaylar, kahveler ve dahi özel pastalarımız ( bol tuttum herkese yeter fkhaha8) sizlere armağanımızdır şifa olsun efendim fkmerhaba5

IMG_2797.webpIMG_2800.webpIMG_2799.webpIMG_2801.webpIMG_2802.webpIMG_2803.webp

@aguman paylarını ben alabilir miyim? O insan sevmiyor fktrip6insalarin yaptıklarını sevmez herhaldeeeeeefktrip0

Daha nice yılları olsun inşallah. Her aktif oluşta çok keyif aldığım, bazen öğrendiğim bazen dertleştiğim bir alan oldu benim için. Sizleri tanıdığım için çok mutluyum fkdans9

Forumumuz 5 yaşında fksevgi6
Ömrü uzun dostlukları baki olsun. Nice güzel yıllarda mutluluklarimizi paylaştığımız yuva olsun 🤲 fkdost4

Zaman nasıl da geçiyor. @Qasem ile forum açmayı düşündüğümüz günlerden bu günlere...
Yıllar önce bir forumda tanışmıştık ve gittiğimiz yerlerde de barınamayınca böyle bir plan yapmıştık. :) Ben forumcu biri değilim ama @Qasem'e bütün yoğunluğuna rağmen muazzam bir azim göstererek burayla ilgilendiği için teşekkür ederim. Ayrıca ilk günlerden bu yana desteğini ve gayretini esirgemeyen yönetici ekibe teşekkür ederim. @Qasem gibi bir adamı çektiğiniz ve çekmeye devam ettiğiniz için. :) Emeği geçen üyelere de burada oldukları ve paylaşımları için teşekkür ederim. İyi ki varsınız.
Biz forumu temel olarak düşünce ve yazma eylemlerimizi geliştirmek amacıyla kurduk. Bu yüzden size ait olan her düşünce ve yazı çok kıymetli. Tekrar herkese teşekkür ediyor, nice yıllara diyorum.

Son düzenleme:
@Hatra, bamık gibi adamım ben :)
Kurucu kadroda aramızda Yaren , Destina ve Carismax yok kalan diğer kadro hepsi burada. Herkesin emeği için , hem devam eden hemde ayrılanlara tek tek teşekkür ederim.

Zaman o kadar çabuk geçiyor ki foruma üye olduğum daha dün gibi sanki:)
İyi ki buradayım iyi ki tanıdım sizleri:)
Forum kalemi için ne yazsan az kalır sevincimi, mutluluğumu, hüznümu paylaştığım halden anlayan yüreği güzel insanlarla eksilmeden nice güzel yıllara 🥰

Daim olmasını temenni ettiğim enn guzel ortam FK 🥰
Sevdiğim ,bilğilendiğim,en rahat ettiğim, güzel kalpli insanların buluşma yeri fkcicek4
Buraya emeği geçen başta kaptanımız @Qasem 'e @BaRoN abiye Ana kraliçemiz @EfuL!m 'e Forum Kalem'in olmazsa olmazı @AsyA 'a diğer değerli arkadaşlara, , katkilarindan dolayı kıymetli Forum sakinlerine teşekkürler.
ForumKalemi seviyorum seni :)) daha nice yılların olsun.

Açanlardan, düşünenlerden Allah razı olsun, kaçıncı gününde geldim foruma hatırlamıyorum ama @AsyA hocamla çok uzun süregelen bir forum arkadaşlığımız bizi buralara kadar getirdi ve birbirinden güzel insanlar tanıdım, iyi ki de tanıdım, ismini sayamadığım ama başka toprağım @AsyA, can dostum güzel insan gardaşım @Dolunay, iyi ki de tanışmışım sözünü içtenlikle kullanabildiğim @Qasem, bir hanımefendi bir idol bir mütevaziliğin baş yapıtı @EfuL!m hocam, @Zoe kardeşimi geçersem sanki ayakkabısı ile kovalayacak gibi durduğu için elbette tanıdığım ve mizahını okumaktan hoşlandığım nadir arkadaşlarımdan, @Yaren hocamın bana olan saygısını asla unutmadım keşke aramızda olsaydı, çok isterdim, @Hatra hocamla çok muhabbet etmedik ama gizli yazılarını, yorumlarını okuyan nadir üyelerdenim, forumun üst ve baş yapıtlarından (hocam devrik cümle ise kızmayın :gls:) ve her daim forumu ayakta tutan, aramızda olmasını çok istediğim ama bazı işlerinden dolayı forumumuza nadir uğrayabilen kardeşim @ZiLaN ve daha bir çok kardeşim, ağabeyim, ablam ve yeni gelen ama eskisi gibi olan tüm forumdaki arkadaşlara selam ve dua ile :gls:

Son düzenleme:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri