- Web sitesi
- forumkalemi.com
Efulim ürer üret, yokken var et 

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@Mizgin itiraf etme zamanı geldi bence :glc:Yanlışın var Fatih,biz forum erkekleri hakkında atıp tutuyoruz ,değil mi kızlar,gaza gelmeyin,bu haber asparagas![]()
Takılanıyorum deyip tüm forumu desifre etmek demek FK 3. Sayfa demek duymuşmuydun :kz:şakada olsa sana takılamıyorum ablam ? ama duydum ben mizgin senin için diyorki.. beni çekemiyor hep beni kıskanıyor diyor .
@Mizgin abla sanada bu gerçeği söylemek zorundaydım kusura bakma sen ona atıp tutarken.. o senin hakkında konuşurdu.. mizginin bu forumda gereksiz biri oldugunu söyler sıralardı..
@NoktA sende kusura bakma bacım senide gizleyemiycem .. nokta efulim için yaptıgı haberlerin asılsız oldugunu söyledi . hatta efulim akılı noktadan alıyormuş.
ve sen pisiko @Dolunay bunların hepsi senin arkandan konuşuyor diyorlarki dolunayın impalaları var ve penguende besliyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.