Flash Haber ..FK Sakinleri ve şiddet girişimi )) (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı EfuL!m
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - FK Forumdan Haberler
kedimi gördün mü ? onun eski sahibi bir muhabirdi elimden kaza çıktı öksüz kalmasın diye istedim.. Haddini bil ! Sen kimsin benim iznim olmadan beni çekiyorsun.. at konum at bakiyim . kime güveniyorsun arkanda kim var . dış aklın operasyonu bana işlemez. Yalan haberler yapmayın artık yeter sadece arkadaşız biz

şakada olsa sana takılamıyorum ablam ? ama duydum ben mizgin senin için diyorki.. beni çekemiyor hep beni kıskanıyor diyor .

@Mizgin abla sanada bu gerçeği söylemek zorundaydım kusura bakma sen ona atıp tutarken.. o senin hakkında konuşurdu.. mizginin bu forumda gereksiz biri oldugunu söyler sıralardı..
@NoktA sende kusura bakma bacım senide gizleyemiycem .. nokta efulim için yaptıgı haberlerin asılsız oldugunu söyledi . hatta efulim akılı noktadan alıyormuş.
ve sen pisiko @Dolunay bunların hepsi senin arkandan konuşuyor diyorlarki dolunayın impalaları var ve penguende besliyor

ayyyy kız haklısın . firdevsin abisi çok yakışıklıydı bizim mahallede bana geldiler benim için demişler fatoş çok harika ?
bu @Qasem biraz sıkıntılı galiba kızlar derdi nedir ki gecenin 3 buçugunda fatoş seni özledim diyor bana ?

Kurt adamlar besliyorum ne pengueni?

şakada olsa sana takılamıyorum ablam ? ama duydum ben mizgin senin için diyorki.. beni çekemiyor hep beni kıskanıyor diyor .

@Mizgin abla sanada bu gerçeği söylemek zorundaydım kusura bakma sen ona atıp tutarken.. o senin hakkında konuşurdu.. mizginin bu forumda gereksiz biri oldugunu söyler sıralardı..
@NoktA sende kusura bakma bacım senide gizleyemiycem .. nokta efulim için yaptıgı haberlerin asılsız oldugunu söyledi . hatta efulim akılı noktadan alıyormuş.
ve sen pisiko @Dolunay bunların hepsi senin arkandan konuşuyor diyorlarki dolunayın impalaları var ve penguende besliyor
Takılanıyorum deyip tüm forumu desifre etmek demek FK 3. Sayfa demek duymuşmuydun :kz:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri