Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Fk Şubat Ayı / Ayın üyesini seçiyoruz :)

Şubat ayı / Ayın üyesi kim olsun ?

• İnterceptor

• Murat

• Kervan

• Suskun Yürek

• Lacivert

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
@müstahsen, sen analiz etmeden konuşmadan nasıl durdun Hursit:D

@müstahsen, ben ettim 😊
Yani bende özellikle bu tür konularda kişileri rencide edecek mesajlar yazılmasını pek tasvip etmiyorum.
Beni kınayabilirsin, bana laf edebilir yada rencide edebilirsin. Ben alınmam. O an tersine denk gelmişiz der geçerim. Samimiyetine inanır tebessüm ederim sen bana takıl böyle durumlarda Müstahsen :)

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Sadece bir nukte yapalım dedik, isim de vermedik..(1.olanin ocak ayındaki mesajına bak) Bir de incitmekle itham ediliyorum..Qasem olacak iş değil..yaptığım yorumdan nasıl cikardın bu anlamı..Aynı yorumu Asya yapsaydı, samimiyet..müstahsen yapınca hani nerde resmiyet!..

Küstüm, oynamıyorum..:d

Aman aman nerelere geldim böylefkhaha8 Aday olmuşum ama haberim yokmuşfkhaha8

@EfuL!mEfuL!m is verified member., oy kullandın mı? Ona göre vaatlerden yürüyeceğimfkoku11:ROFLMAO:
Bir de biz niye oy kullanıyoruz ya 😂Elim oyunu kullan butonuna gitmiyor bir türlü.

Not: Bu mesajı yazmak için tam 25 dakikadır uğraşıyorum. KYK Wi-fi sağolsun. Sırf bunun için bile bana acıyıp oy verebilirsiniz saygıdeğer en sevdiğim forum kalemi üyelerifkhaha8
ben ikna oldum oyumu kullandım :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri