müstahsen
FK Üyesi
Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Mutlu son yoktur, umudum da yok diyorsun, gidip tek bayan uyeye (lacivert) oy veriyorsun..Bir de ustune ustluk 'erkekler hep bayanlar tarafindan ezilir' diyorsun..
Kaybol leen, gözüm görmesin seni..:d
Baron nikinin renkli oldugunu sen soyleyince farkettim haa..lakin guzelmiş, rica etsem beni mavi-turuncu-siyah-mor-petrol yeşili-lila ve pembe yapsan; hic fena durmaz haa..:dfg
Gelelim sana mevacık!..
Haklısın, hep aynı isimler arasında dönup-duruyoruz, Evet adaleti sevdigimiz uyeye gore sagliyoruz..demek; cok mu zor ?
Sonra da dersin ki; Bu da bizim adalet anlayisimiz, begenmiyorsan cek-git benim dünyamdan!..dfgs
Sakil-meva ve adini yazmadim diger cete uyeleri isminizi burda heba etmek istemedim..:d
Bilin bakalim 181 e yazmiş olabilirim..: : p
Qasem ve cemşit eger 1.olursam oyunun butun buyusu bozulur..:d
Eee sonucta ne demistim.." bir gun hepinize kervan" dedirteceem..
Kaybol leen, gözüm görmesin seni..:d
Baron nikinin renkli oldugunu sen soyleyince farkettim haa..lakin guzelmiş, rica etsem beni mavi-turuncu-siyah-mor-petrol yeşili-lila ve pembe yapsan; hic fena durmaz haa..:dfg
Gelelim sana mevacık!..
Haklısın, hep aynı isimler arasında dönup-duruyoruz, Evet adaleti sevdigimiz uyeye gore sagliyoruz..demek; cok mu zor ?
Sonra da dersin ki; Bu da bizim adalet anlayisimiz, begenmiyorsan cek-git benim dünyamdan!..dfgs
Sakil-meva ve adini yazmadim diger cete uyeleri isminizi burda heba etmek istemedim..:d
Bilin bakalim 181 e yazmiş olabilirim..: : p
Qasem ve cemşit eger 1.olursam oyunun butun buyusu bozulur..:d
Eee sonucta ne demistim.." bir gun hepinize kervan" dedirteceem..