Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular FK Mart Ayı /Ayın ūyesini seçiyoruz (1 Görüntüleyen)

FK Mart Ayı /Ayın ūyesi kim olsun.

• 1-Zilan

• 2-Kervan

• 3-Murat

• 4-Mūstahsen

• 5-Kenshi

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hiç beklediğim gibi heyecan dorukta değül

Rüşvete bağlı msqlden 999999999999 oy yaparım 🤣

oyumu kullandım hayırlara vesile olsun,tereddüt bile etmedim : )

Oy kullanan sonuç görmesin yapalım bir daha heyecana set olduğunu farkettim. Böylece aday kendine oy kullanma gibi eylem de bulunmaz fkhaha8

Ahaa Adım yazılmış bana oy veren vermeyen herkese teşekkür ederim dememi beklemeyin sakın 🤗 oy vermeyen arkadaşların çayı soğusun dışarda şarjı bitsin kargosu geç gelsin sahurda davulcu uyutmasın emii fktrip4fktrip1fktrip2fkkural0fkkural0
Ben tatlı dilin çok etkili olduğunu düşünüyorum sizde gördünüz zaten hadi bakalım fkpara0fkklas0fkalkis0fkbekle1fksinirli10fksilah1fksilah1fkkamera0

@EfuL!mEfuL!m is verified member., etkileyici yazmışım değil mi haklısın matmazelim ben bile yazarken etkilendim gelde kime oy vereceğini bilme şimdi demi fkhoscakal0fkdefol1fkhoscakal0

Qasem,Efulim ve Meva oyunu müstahsen'e verecek..Yuzde bi milyon eminim, vaad aramayı birakiiin....:d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri