- Web sitesi
- forummeskeni.com
- Burç
- Balık
- Hobim
- Rap-Hiphop
- İsim
- Fatih
- Meslek
- Özel
- Takım
Merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinizin benim için yaratıcı ve yapıcılık adına fayda sağlayacagını düşünerekten bu konuyu açıyorum..
Sizden isteğim.
Buraya fikirlerime istinaden fikirler üretmeniz.
Yalnız Not düşmek istiyorum.
Varsayılan tema için kesin çözüm sunamam size, şuan kullanılan tema özeldir ve oynama kısıtlılığı vardır.
kısıtlılıktan kastım lisanslı kaliteli bir dizaynı olması . .
Amacım öz default temayı özelleştirmek ve kullanıcı alışkanlıklarına göre uyarlamak.
İmkanları el verdiğince size konforlu bir forum sağlamak.
misal benim yapmayı planladıklarım.
Normalde çogu yerde üyelere kullanıcılara fazla sorulmaz bu .. yönetim malzemeyi ortaya koyar site budur buyrun yararlanın der.. çünkü çok seslilik karışıklık yapar buda kaosa kadar gider fikirlerinizi belirtirken cevap beklemeyin fikriniz fikir uyandıracak ve ortalaması düşünülüp yapılmaya çalışılacaktır.
Not: Lütfen bu konuda diğer yönetici arkadaşlara soru sormayın rahatsız etmeyin.. Muhattabınız benim bu konuda
Yapmayı düşündüklerim.
Profil alanına müzik çalar ekleme
Tag başlıklarının renklendirilmesi
Kişisek profilinizin arka planını resimleştirme ( Özelleştirme ) bu şuanda mevcut lakin sizin yapa bileceginiz pek birşey yok biraz karışık sadeleştirilcek
Genelde düşüncelerim sizin kişisel alanlarınızı genişletmek olacak
diğer bir yandan
tema baz alırsak var sayılan temanın ( Dış görünümünü ) Şatapatlı vbulletin esintili bir hale getirmek.
smley ikonların çözünürlük ve çeşitliliklerini arttırma..
ve sizinde görüşleriniz degil Fikirlerinizi istiyorum.
şu olsa iyi olur bu olsa bu iyi olur değil..
şu olabilirse veya şu vardı denene bilir gibi şeyler lazım.
xenforonun verdiği imkanlar dahilinde olurlarına bakıcaz inşaallah.
Ama tekrarlıyorum bu varsayılan Temayı kaplamaya bilir.. Ve tema ile ilgili renk düşünceleriniz olabilir saygı duyarım lakin zevkler renkler kişiseldir. o konuya girmeden özelleştirmeler sunabilirsiniz..
Cevap vermeye bilirim kendi aranızda burda tartışma düşünme yapabilirsiniz..
ben gerekli malzemeyi burdan çekerim
Uzun zaman alacagı için sizler ve yeni gelenlerde her zaman buraya yazabilir..
Teşekkürler.
Sizden isteğim.
Buraya fikirlerime istinaden fikirler üretmeniz.
Yalnız Not düşmek istiyorum.
Varsayılan tema için kesin çözüm sunamam size, şuan kullanılan tema özeldir ve oynama kısıtlılığı vardır.
kısıtlılıktan kastım lisanslı kaliteli bir dizaynı olması . .
Amacım öz default temayı özelleştirmek ve kullanıcı alışkanlıklarına göre uyarlamak.
İmkanları el verdiğince size konforlu bir forum sağlamak.
misal benim yapmayı planladıklarım.
Normalde çogu yerde üyelere kullanıcılara fazla sorulmaz bu .. yönetim malzemeyi ortaya koyar site budur buyrun yararlanın der.. çünkü çok seslilik karışıklık yapar buda kaosa kadar gider fikirlerinizi belirtirken cevap beklemeyin fikriniz fikir uyandıracak ve ortalaması düşünülüp yapılmaya çalışılacaktır.
Not: Lütfen bu konuda diğer yönetici arkadaşlara soru sormayın rahatsız etmeyin.. Muhattabınız benim bu konuda
Yapmayı düşündüklerim.
Profil alanına müzik çalar ekleme
Tag başlıklarının renklendirilmesi
Kişisek profilinizin arka planını resimleştirme ( Özelleştirme ) bu şuanda mevcut lakin sizin yapa bileceginiz pek birşey yok biraz karışık sadeleştirilcek
Genelde düşüncelerim sizin kişisel alanlarınızı genişletmek olacak
diğer bir yandan
tema baz alırsak var sayılan temanın ( Dış görünümünü ) Şatapatlı vbulletin esintili bir hale getirmek.
smley ikonların çözünürlük ve çeşitliliklerini arttırma..
ve sizinde görüşleriniz degil Fikirlerinizi istiyorum.
şu olsa iyi olur bu olsa bu iyi olur değil..
şu olabilirse veya şu vardı denene bilir gibi şeyler lazım.
xenforonun verdiği imkanlar dahilinde olurlarına bakıcaz inşaallah.
Ama tekrarlıyorum bu varsayılan Temayı kaplamaya bilir.. Ve tema ile ilgili renk düşünceleriniz olabilir saygı duyarım lakin zevkler renkler kişiseldir. o konuya girmeden özelleştirmeler sunabilirsiniz..
Cevap vermeye bilirim kendi aranızda burda tartışma düşünme yapabilirsiniz..
ben gerekli malzemeyi burdan çekerim
Uzun zaman alacagı için sizler ve yeni gelenlerde her zaman buraya yazabilir..
Teşekkürler.