Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Fk Aralık ayı / Ayın üyesini seçiyoruz (1 Görüntüleyen)

Aralık ayı / Ayın üyesi kim olsun?

• Zarip

• İnterceptor

• Zilan

• Birindarfatma

• Kervan

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@interceptor, Bir bozmasan olmaz şu flim repliğini değerli muhterem :D Tapun boşa gitti:D

Ben ben ben fksurpriz0beni seçerseniz siteye mescit yapacam kapıya güvenlik koycam geyik girmicek içeri kahve açacam bide çay börek beleş olacak ben olsam beni seçerim he fksigara1 gel vatandaş geelll
Bu vaatler bana yavan geldi mutmain olmadım aç hissettim kendimi :D @Birindarfatma değerli muhteremin bana vaadinden sonra :D
delikanlı kardeşim benim böyle sınıfta kalırsın demedi bak :D

@ZiLaNZiLaN is verified member., hamur işi bana çerez abi sana tavuk yapayım saç kavurma sereyim yollarına demeni bekledim ama nerde değerli muhterem kardeşim benim böyle oy değil sadece kuru dua alırsın demedi deme :D

@SiyahSancaktaR, Emin misin abi bak iyi düşün bence dostluğumuzu düşün düşman olmak var sonunda onu düşün fkcirkin0fkcirkin0fkcirkin0

@ZiLaNZiLaN is verified member., sen böyle diyince gözlerim kararıp hayatım flim şeridi gibi önümden akınca bana bir aydınlanma geldi kuru bir cay bile bana çok hatta dediklerimi ben sana sunmam gerektiği hakikat-i düstur edinerek yaşasın delikanlı kardeşim benim diye haykırmak istedim sende haklısın :D

@SiyahSancaktaR, inandırıcı olmadı sanki he abi benimle maytap geçiyor gibisin bence 😏

@✿£fuL!m✿, şeker mı baklava tadında mı fktrip4
Ben tarafınızdan tam teşekkülü koruma beklerken matmazelinize desteğinizi yürekten tebrik etmek isterdim ama içimden gelmiyor fktrip4
Birde hayranlık nedir ben şok:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri