Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ustad dokturuyorsun amaEkli dosyayı görüntüle 6734
Buda bugünden
İcerik 10 sunum ve gorsellik sifir onemli olan hangisi dersen 10Bir eylül sabahı..
Kahvaltıya gideceğim derken Türkiyeden arkadaşım geldi ve sabah kolları sıvadım, hızlıca bir kahvaltı..
Beklediğim kehribar tesbihlerimde gelmiş
Bizi beceriksiz sanan kız takımına gelsinEkli dosyayı görüntüle 6624Ekli dosyayı görüntüle 6625Ekli dosyayı görüntüle 6626Ekli dosyayı görüntüle 6627Ekli dosyayı görüntüle 6628Ekli dosyayı görüntüle 6629
Kahvaltı varda resım paylasmadımAralık son haftaları kahvaltısı yok mu?
Fotoğraf bekleriz...Kahvaltı varda resım paylasmadım![]()
Rica ediyorum masada bana da yer olsun, çok güzel gözüküyor
OlağanüstüEkli dosyayı görüntüle 7658Ekli dosyayı görüntüle 7659Ekli dosyayı görüntüle 7660
Qasem koş koş sana sunum takımları buldum deee pintereste giderek
Ne kadar güzel duruyorlar dimi Evvett deyişini görür gibiyim dermişim
Menün güzel ama sunum karışık kuruşuk olduğu için olmii olmiii
Böyle kalpli neyim ister misin bilemiyorumonu da şuraya bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 7661
Niye ona özel sunum yahuu biz varkennnn aaaa @EfuL!m @AsyA @Rayiha sen ben varkenEkli dosyayı görüntüle 7658Ekli dosyayı görüntüle 7659Ekli dosyayı görüntüle 7660
Qasem koş koş sana sunum takımları buldum deee pintereste giderek
Ne kadar güzel duruyorlar dimi Evvett deyişini görür gibiyim dermişim
Menün güzel ama sunum karışık kuruşuk olduğu için olmii olmiii
Böyle kalpli neyim ister misin bilemiyorumonu da şuraya bırakıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 7661
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.