Ey yüceler yücesi RABBİM Farkettim ki Ben seni sevdiğimde . (1 Görüntüleyen)

Ey yüceler yücesi RABBİM Farkettim ki Ben seni sevdiğimde ..

kardeşim de..

arkadaşım da işim de dostumda beni seviyor..

Seni sevdiğimde seviliyorum...

Habibliğine yöneldiğimde mahbubluk bana yöneliyor gördüm ve görüyorum amentü...

Öyle varsın yoksun ki öyle var yok arasısın ki.

Varsın tutsam tutamıyorum.

Ruhum seninle kurbiyette kalbimle birlikte bedenim uzak gurbetlerde aklımla birlikte...

Ey yadına kurban olduğum

Her şeyini Sana kurban edene herşeyle yöneliyorsun ama onlara hiçbir şey bırakmıyorsun onları da hiçbir şeye bırakmıyorsun. ..

Hiçbir sevdalı sana malik olmadı memlukun oldu nihayette. ..

Hoş bir umman bir kaşığa sığmazdı zaten. ..

Zatın hariç herşeyini musahhar kıldın kılıyorsun ve kılacaksın aşıklarına..

öyle diyorsun...

Dünya ve Cennet vehepsini cömertçe veriyorsun/vereceksin

sevenlerine sana sevgilerini verenlere sevgileriyle beraber bütünlerini armağan edenlere...

Ne ki hiç son bulmayacak bir aşkın yolcuları eyledin sonsuz ve sınırsız bir aşkın ey görüntüsünün şiddetinden görünmeyen Sevgili...

Ey yâdına kurban olduğum, muhteşem sarayın kapısını açmış, gece gündüz kaçaklarının yuvaya dönüşünü bekliyorsun...

Adına yemin olsun ki, tebdil-i kıyafet etmiş gibi tebanın arasına karışmışsın, kaçakların yanındasın, kaçıkların içindesin.

Herkese şah damarlarından daha yakınsın, alîmsin, habîrsin, şehîdsin, şâhidsin, müheyminsin, rakîbsin, basîrsin...

Seni göremeyeceğim kadar yakınımdasın, göz bebeğimdesin.

Biraz uzaklaşsan, belki görebileceğim.

Seni duyamayacağım kadar yakından geliyor sesin. Sana sarılamayacağım kadar içimdesin...

sana sevgilerini verenlere, sevgileriyle beraber bütünlerini armağan edenlere.

Ne ki hiç son bulmayacak bir aşkın yolcuları eyledin, sonsuz ve sınırsız bir aşkın, ey görüntüsünün şiddetinden görünmeyen Sevgili!

Hep hitab cümleleri arkasından bir dua bekledim ki amin diyeyim :) belkide vardı dile dökemedi :)

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri