- Burç
- Yengeç
Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
Ey yüceler yücesi RABBİM Farkettim ki Ben seni sevdiğimde ..
kardeşim de..
arkadaşım da işim de dostumda beni seviyor..
Seni sevdiğimde seviliyorum...
Habibliğine yöneldiğimde mahbubluk bana yöneliyor gördüm ve görüyorum amentü...
Öyle varsın yoksun ki öyle var yok arasısın ki.
Varsın tutsam tutamıyorum.
Ruhum seninle kurbiyette kalbimle birlikte bedenim uzak gurbetlerde aklımla birlikte...
Ey yadına kurban olduğum
Her şeyini Sana kurban edene herşeyle yöneliyorsun ama onlara hiçbir şey bırakmıyorsun onları da hiçbir şeye bırakmıyorsun. ..
Hiçbir sevdalı sana malik olmadı memlukun oldu nihayette. ..
Hoş bir umman bir kaşığa sığmazdı zaten. ..
Zatın hariç herşeyini musahhar kıldın kılıyorsun ve kılacaksın aşıklarına..
öyle diyorsun...
Dünya ve Cennet vehepsini cömertçe veriyorsun/vereceksin
sevenlerine sana sevgilerini verenlere sevgileriyle beraber bütünlerini armağan edenlere...
Ne ki hiç son bulmayacak bir aşkın yolcuları eyledin sonsuz ve sınırsız bir aşkın ey görüntüsünün şiddetinden görünmeyen Sevgili...
Ey yâdına kurban olduğum, muhteşem sarayın kapısını açmış, gece gündüz kaçaklarının yuvaya dönüşünü bekliyorsun...
Adına yemin olsun ki, tebdil-i kıyafet etmiş gibi tebanın arasına karışmışsın, kaçakların yanındasın, kaçıkların içindesin.
Herkese şah damarlarından daha yakınsın, alîmsin, habîrsin, şehîdsin, şâhidsin, müheyminsin, rakîbsin, basîrsin...
Seni göremeyeceğim kadar yakınımdasın, göz bebeğimdesin.
Biraz uzaklaşsan, belki görebileceğim.
Seni duyamayacağım kadar yakından geliyor sesin. Sana sarılamayacağım kadar içimdesin...
sana sevgilerini verenlere, sevgileriyle beraber bütünlerini armağan edenlere.
Ne ki hiç son bulmayacak bir aşkın yolcuları eyledin, sonsuz ve sınırsız bir aşkın, ey görüntüsünün şiddetinden görünmeyen Sevgili!
kardeşim de..
arkadaşım da işim de dostumda beni seviyor..
Seni sevdiğimde seviliyorum...
Habibliğine yöneldiğimde mahbubluk bana yöneliyor gördüm ve görüyorum amentü...
Öyle varsın yoksun ki öyle var yok arasısın ki.
Varsın tutsam tutamıyorum.
Ruhum seninle kurbiyette kalbimle birlikte bedenim uzak gurbetlerde aklımla birlikte...
Ey yadına kurban olduğum
Her şeyini Sana kurban edene herşeyle yöneliyorsun ama onlara hiçbir şey bırakmıyorsun onları da hiçbir şeye bırakmıyorsun. ..
Hiçbir sevdalı sana malik olmadı memlukun oldu nihayette. ..
Hoş bir umman bir kaşığa sığmazdı zaten. ..
Zatın hariç herşeyini musahhar kıldın kılıyorsun ve kılacaksın aşıklarına..
öyle diyorsun...
Dünya ve Cennet vehepsini cömertçe veriyorsun/vereceksin
sevenlerine sana sevgilerini verenlere sevgileriyle beraber bütünlerini armağan edenlere...
Ne ki hiç son bulmayacak bir aşkın yolcuları eyledin sonsuz ve sınırsız bir aşkın ey görüntüsünün şiddetinden görünmeyen Sevgili...
Ey yâdına kurban olduğum, muhteşem sarayın kapısını açmış, gece gündüz kaçaklarının yuvaya dönüşünü bekliyorsun...
Adına yemin olsun ki, tebdil-i kıyafet etmiş gibi tebanın arasına karışmışsın, kaçakların yanındasın, kaçıkların içindesin.
Herkese şah damarlarından daha yakınsın, alîmsin, habîrsin, şehîdsin, şâhidsin, müheyminsin, rakîbsin, basîrsin...
Seni göremeyeceğim kadar yakınımdasın, göz bebeğimdesin.
Biraz uzaklaşsan, belki görebileceğim.
Seni duyamayacağım kadar yakından geliyor sesin. Sana sarılamayacağım kadar içimdesin...
sana sevgilerini verenlere, sevgileriyle beraber bütünlerini armağan edenlere.
Ne ki hiç son bulmayacak bir aşkın yolcuları eyledin, sonsuz ve sınırsız bir aşkın, ey görüntüsünün şiddetinden görünmeyen Sevgili!