Daha önce yazmıştım, bu sabah yeri geldi anneme anlattım, size de bi daha anlatayım Yıllar evvel bi akrabamız eşiyle boşanma noktasına gelmiş, belki yuvaları kurtulur diye aile danışmanına gitmeye karar vermişlerdi. O akrabamız ile süreci konuşurken demiştim ki; “Acaba eşinle kahvaltı etseniz, güne beraber biraz peynir ekmek, demli bir bardak çayın sohbetiyle başlasanız... Nasıl olur?” Şu cevabı verdi; “Kahvaltı ederek mi evliliğimizi kurtaracağız? Hiç sanmıyorum.” Sonra çokkkkk tanınmış ve pek ücreti yüksek bir terapiste gittiler. Terapist daha ilk seansta bazı ödevler verdi karı kocaya. İlk ödev şuydu: “Kahvaltı edin!”? Sayfanın akışına, geçmiş gönderilere bakarken şunu fark ediyorum ki; şu sayfada en çok kahvaltı mesajı vermişim Çünkü kendi yaşantımdan biliyorum ki misafire hazırlanır gibi “aileye” hazırlanmak, güne iki satır sohbetle başlamak, sofradaki nimete, eşe, çocuğa şükran duymak tüm aileye çok iyi geliyor. O akrabalarımız ne mi oldu? Kahvaltı etmeye başladılar, aradan 13 yıl geçti, hala evliler
Hatice Kübra Tongar
Hatice Kübra Tongar
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.