Korkutma kızıBüyük sözü dinle cimcime muhterem kardeşim kork ihtiyatlı ve kararlı olursun![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Korkutma kızıBüyük sözü dinle cimcime muhterem kardeşim kork ihtiyatlı ve kararlı olursun![]()
Ben iyiliği için diyorum Sayın DolunayKorkutma kızı
Aynen @SiyahSancaktaR abi korkutma kızı ??Korkutma kızı
Korkarsa da olmazBen iyiliği için diyorum Sayın Dolunay
Korksun ki hataya düşmesin![]()
Tamm dinlemiyorum :hih: seni dinleyeyim ??Korkarsa da olmaz
Kız meva dinleme sen bu sancaktarı![]()
Bak çekerim kulağıni abi sözüne kulak ver sen sayın Dolunay bilmez benim kadar tecrübesi yokAynen @SiyahSancaktaR abi korkutma kızı ??
Dinlemelisin bayan dayanışması ile olmaz buTamm dinlemiyorum :hih: seni dinleyeyim ??
Sayın Dolunay pişman olacağın şeyler deme sen de büyük sözü dinleKorkarsa da olmaz
Kız meva dinleme sen bu sancaktarı![]()
Çeyrek asır derim kalırsın ordaBak çekerim kulağıni abi sözüne kulak ver sen sayın Dolunay bilmez benim kadar tecrübesi yok![]()
Hiç kalmam merak etme senÇeyrek asır derim kalırsın orda
Efem siz giderken biz dönüyorduk heee heeyyytt
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.