Erkeklerin Neresine bakıyorsunuz ? (1 Görüntüleyen)

Düşman ayağa dost başa yani haha erkeklerde erkeklerin ayakkabısına bakıyor yav.. ben genelde all gardaş al 41 numara diye ayagımı kaldırıyorum

Birini tanıyorsan o şekilde incelersin, tanımadığın birinin ayakkabısına bakmak dost-düşman ilişkilendirilmesi ile ilgili değil bana göre. Hem numarasına değil, ayakkabısının temizliği ya da kombini ile ne kadar ilişkili ben dikkat ediyorum buna. Kişiliği hakkında çok fazla bilgi vermese de, bissürü ipucu verir.

Atölyede çalışan bir insanın iş hakkındada bilgisini veriyormu mesela ? takıntı bence gereksiz . Hani kadınları bilmemde. Erkek erkegin ayakkabına kaç paralık adam mantıgıyla bakıyormuş . Bi süzme tartma kesme olayı ama kadın neden bakar cidden bilemem

Çok düz mantık yapıyosunuz sizde ama :gulucuk:
İşten dönen birinin ayakkabısıyla işten döndüğünü, inşaatta çalıştığını bilirsiniz. O ayakkabıyı değerlendirmeye almak biraz yanlış ve tutarsız olur elbette. Baktığınız yer, baktığınız konum burada değerlendirme için geniş bir pencere gerektirir bana göre. Mesela ilk buluşmada dikkat edersiniz buna, tanıştırıldığınızda dikkat edersiniz mesela, ya da size kur yapıyodur şöyle bi bakarsınız vesaire. Optimist değil ama pesimist bir hal gördüm sizde:hih:

Pessimistim zaten haha ama sizin kulvar farklı siz ilk tanışma ve kurdan yani ilişki içerikli yorumlamışsınız ben genele vurdum :D
Tamam sıkıntı yok benim fikrim bu yönde :)

Onları örnek verdim, baktığınız pencereye göre değişir ve uzar söyleyecekler ve tabiki örneklemeler.
Siz yine bi tek o noktaya takılmıssınız. Artık bisey demeyeceğim, açıkladıkça batırıyosunuz insanı:hmm:

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri