Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

FK Sözlük Erkekleri koruma derneği

Çok mantıksız bir dernek olmus mağdur olan kadınlar erkekler değil ki

Nereye varacak bu kurulan derneklerin sonu,, 🤔🙄
Yüzeye vurursak Bayanların çoğunlukla her türlü sözlü ve fiili şiddete maruz kaldığımız dünyadayız,,
Aslında herkes insan olsa, insan gibi davransa o zaman sorun kalmaz,,

Dernekler kurmadan önce insan nasıl olunur, nasıl insan olarak kalınır eğitimi şart,,,
Bence en büyük sorun bu,,,

Ne demişler bataklığı kurutmadan sineklerden kurtulamazsın.... 🙃
Burda Bataklık ve sinek muhasebesi yapmak lazım ,

Kadınların Erkek gibi olduğu bir Asr dayız ,Erkeklerin korkudan ses edemediği,Kadının bir lafıyla sahitsiz ceza kesildi bir Asr .

Bu Asr ki ! Kadınların gözlerine perde çekildigi,kalblerin muhurlendigi bir Asr.

Bu Asr ki ! Erkeğin kadından çok utandığı bir Asr.

Allah sonumuzu hayır eylesin.

Erkekler zaten öküz gibi güçlü, bir kadının bir erkeğe o istemedikçe şiddet uygulaması mümkün değil, özel şartlar dışında kadınlar mağdur olan taraftır.

Bence erkeklerin korunacak bir yanı yok. Onlar kendilerini koruyorlar zaten..

@Candy, mağdur olan o kadar erkek var ki sadece bayanlardan oluşmuyor bu dünya adil bakmak lazım kardeşim....
Daha dün TV’de kocası tarafından sokakta bıcaklanan kadının haberini izledim. Kadının hali korkunçtu.

Ben gördüğüme bakarım. :)

Daha dün TV’de kocası tarafından sokakta bıcaklanan kadının haberini izledim. Kadının hali korkunçtu.

Ben gördüğüme bakarım. :)
Ona sözüm yok haklısın ama görmediklerin hakikat dışımı sence ?

Görüp görmemek değil hakikat geçerlidir kardeşim....
Erkekler zaten öküz gibi güçlü, bir kadının bir erkeğe o istemedikçe şiddet uygulaması mümkün değil, özel şartlar dışında kadınlar mağdur olan taraftır.

Bence erkeklerin korunacak bir yanı yok. Onlar kendilerini koruyorlar zaten..

Sen adliyeleri bir gör araştırma yap bakalım kanunun sadece kadından yana olan boşanma davalarını kimler mağdur incele bakalım..

Hayatı karartılan o kadar erkek şidddete ve cinnette teşvik edilenlerin haberlere neden çıktığını yazmaz anlatmaz gördüğün MEDYA !....

Şiddet sadece fiziksel değildir...

Kadınlara şidddet yapanları savunmuyorum şiddeti kim yapıyorsa yaratıktır zaten...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri