Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Son dakika Erdoğan memur maaşlarına yapılan ek zamları açıkladı

Bu kullanıcı banlanmıştır. ForumKalemi.CoM
A haber denilince gülüyorum diğer diğer kanallarda muahalalete çalışıyor fark yok yani zihniyet aynı...
Şaşırmıyorum ekonomik olarak batısı ne kadar süslenmek istenirse istensin sonuç aynı..
Böyle dalga geçmeler ardı arkası kesilmeyecek.
Nasılsa muhalafet ten de bir ışık yok ohhh devam ..
Muhafalet iktidardan beter :)

A haber denilince gülüyorum diğer diğer kanallarda muahalalete çalışıyor fark yok yani zihniyet aynı...
Şaşırmıyorum ekonomik olarak batısı ne kadar süslenmek istenirse istensin sonuç aynı..
Böyle dalga geçmeler ardı arkası kesilmeyecek.
Nasılsa muhalafet ten de bir ışık yok ohhh devam ..
Muhafalet iktidardan beter :)
Fox a gorede ülkede iç savaş var :) aynı şey yandaş medya ve muhalefet yapmaya çalışan bir medya
Sıkıntıyı çeken halk

Fox a gorede ülkede iç savaş var :) aynı şey yandaş medya ve muhalefet yapmaya çalışan bir medya
Sıkıntıyı çeken halk
Bende onu demek istemiştim ikiside aynı seye hizmet ediyor siyasi konulara girince sadece  haber deniliyor ben buna çok gülüyorum :)
Yoksa iki parti kesmide umrumda değil bizim canımız yanıyor halk olarak aynen..

@SiyahSancaktaR, kanallar partilerin değil, zihniyetlerin kitlelerin temsil ettiği düşünceye hizmet eder.
AKP Ak partinin değil, Fox CHP nin değil..
Bu iki akım ve onun etrafında çöreklenmiş akımların siyasal sosyal ve ekonomik olarak gündemi manipüle eden, hitap ettiği kitleleri aptallaştıran para ve güç odaklarıdır.

@QasemQasem is verified member., aynı şeyi söyledim aslında parti derken klasik parti üzerine gidilir ya anlayış bu yönde işliyor Üstad..
Net dünyasından önce medyaya kayıtsız şartsız inanılırdı büyük oranda genelde..
Şimdi öyle değil maskeleri çoktan düştü sadece zihniyet üzerine savaş veriyorlar..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri