Tartışma Enerji Bakanı dünyadan bihaber mi? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Genel Tartışma alanı
Enerji Bakanı Dönmez: Almanya’da vatandaşlar 200 kW elektrik için 1500₺ ödüyorlar.

Gün geçmesin ki AKP li bir vekil yada bakan pot kırmasın milletin aklıyla dalga geçmesin.

Bu arada hatırlatmak gerek TL bazında Almanya’da asgari ücret 25.000 küsür.

Bakan dünyadan bihaber mi sizce yoksa bizle dalga mı geçiyor?

Enerji Bakanı Sönmez: Vatandaşlarımızın neredeyse 3’te 2’si 210 kW’ı aşmadı ve indirimli tarifeden tamamıyla yararlandı.

Bu nasıl bir cehalet bu nasıl bir bakış açısı.
İnsanları açlık ve yoksulluğa mahkum edip üzerine dalga geçmek...

Ya açıklama yapılmasa bu konuda acimiz ile başbaşa kalsak daha iyidi niye alevlendirilirki anlamadım :D

Qasem kac tl geldi elektrik faturası..:)))

Anliyoruum..cok dertlisin,bir de bu aciklama sinirlerini ziplatmiş gibi gorunuyor..:d
Ben olsaydim bakanin yerin de, eskiden dedelerimiz gaz lambasi kullaniyordu, ay ısigindan faydalaniyor derdim..haddinizi bilin derdiiim...! deseydi sanki daha mantıkli gibi duruyor..:)))

@müstahsen, 1.600 TL geldi fatura. Ya o önemli değil sonuçta bu hane öyle böyle ödenir, ısınma için başka çareler aranır lakin sorun şu ; fabrikanın faturası kışın aylık 50-60 bin arası geliyordu 185. Bin geldi bu şu demek yazın 900 bin TL aylık fatura . Bu beraberinde iki şey getirir ya fiyatlara zam yapılır, yada kısıtlamaya gidilir. Zama devlet dur dediğine göre bir çok alanda kısıtlama yaşanır. Ki yaşanmaya başlanmış bile. Yani devlet kendini leş kargalarının, diğer tabir ile ihaleleri peşkeş çektiği 5 li çete şirketinin önüne atmış bulunuyor. Hayırlı olsun...

Bir dokun, bin ah işit..:))

Önümüzdeki aylar daha cetin gecmeye aday..Son darbeyi Fed vuracak, cok gec kalmadan önlemini almani tavsiye ederim..Borclanarak 2 yıl daha ötelerim diyorsan..Allah kolaylık versin derim..Farkındayım yardımci olamadım..:))

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri