Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bizde dizi film izliyoruz ne var yani birde hava ata ata inadına yazmış yinede forumumuzu ihmal etmiyoruzbu arada : ) Secret Invision'a başladımfena gitmiyor,Skrulların hikayesini anlatıyor ilk sezon 6 bölüm olacak 3 bölüm yayınlandı.
10/6
tamam ne barıyon parmak kadar çocuğaBizde dizi film izliyoruz ne var yani birde hava ata ata inadına yazmış yinede forumumuzu ihmal etmiyoruz![]()
baya baya dayak yiyoruz ya@interceptor, forumu ihmal etmek yok arada girip yazsanız incileriniz dökülmez baya Bi gaza geldimtutmayın küçük enişteyi
![]()
nihayet bitirdim,içinde hiçbirşey olmayan ama çok şey olan bir uzun diziyi bitirmenin mutluluğunu yaşıyorum derken, bu dizinin Spin-off denen üç ayrı dizisi daha yapılacağını öğrenince boşluğa düştüm,izlemelimiyim izlememeliyim bilemedim.
Rick & michonne
Daryl & Carol
The Walking Dead: Dead City ( Maggie & Negan )
Aylar sonra kdrama dünyasını bir yoklayayım dedim. Güncel final olmuş dizilerden Bo ra!Deborah dizisini izledim. iyi mi yaptım kötü mü yaptım bilmiyorum ama izlemeyi düşünenler varsa çerezlik düşünüp izlesin yoksa kurtarmıyor bence![]()
zaten bu diziyi de zor izledim,belki boş vakit olursa izlerimBirbirlerinden çokta farkları yok aynı şeyler kısır döngüye filmi uzatmış, hepsini iki diziyide izledim. İlkini izlediysen diğerlerini boş ver.
Zaman ayırmaya değmiyor
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.