Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Son Ne İzledin ?

Hocus Pokus 2

Eğlenceliydi,ilki 20 sene önce çekilen filmin devam filmini çektiler,izledik işte : ) idare eder,kafa dağıtmak için çocuklarla izlenecek keyifli bir film.

10/6

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri serisine başladım,ilk üç bölüm fena değildi,elbette bildiğimiz film serilerinden baya farklı,ama Galadriel çok ön plana çıkarılmış,hikaye biraz onun üstüne gibi şu üç bölümde. fakat görsellik inanılmaz,doğa,çekimler,kıyafetler çok çok çok iyi.

Lucifer'in son sezonunu izlememiştim. Hazır boşken son sezonu izleyeyim derken bir baktım Lucifer maratonu yapıyorum fkhaha8 Dizi başladığında sezonu sezonuna takip ederek izlemiştim. Şimdi beklemeden çat çat izlemek çok güzel bir duyguymuş. Ama bir yerden sonra konusu birazcık tekrara düştüğünden sıkmadı değil. Yine de maratonla 5.sezona gelmeyi başardım.:cool:

Yüzüklerin Efendisi Güç Yüzükleri serisine başladım,ilk üç bölüm fena değildi,elbette bildiğimiz film serilerinden baya farklı,ama Galadriel çok ön plana çıkarılmış,hikaye biraz onun üstüne gibi şu üç bölümde. fakat görsellik inanılmaz,doğa,çekimler,kıyafetler çok çok çok iyi.
Vaziyet alın Orta Dünya karışacak :P :P iyidi,baya beğendim,gerçekten hem film serisi hem de dizi olayı efsane,bambaşka bir dünya.izleyenler olur diye detay vermiyorum.ikinci sezon çekimleri başladı merakla bekliyorum.

10/8

Tomris_Filmi.jpg

Tomris Hatun'u oynayan Almira Tursyn karakteri muthiş oynamış bence,gerçekten iyi çalışmış rolüne üstelik bildiğim kadarıyla oyuncu değil, filme gelirsek film de fena değil,3 saat sürüyor ama ben beğendim diyebilirim.Dövüş sahnelerini çok beğendim.özellikle Sardana karakterine aşık oldum diyebilirim.

10/7
efenim izlediniz mi acaba ? @EfuL!mEfuL!m is verified member. izlemediyseniz mutlaka orjinal dilde tavsiye ederim.

Lucifer'in son sezonunu izlememiştim. Hazır boşken son sezonu izleyeyim derken bir baktım Lucifer maratonu yapıyorum fkhaha8 Dizi başladığında sezonu sezonuna takip ederek izlemiştim. Şimdi beklemeden çat çat izlemek çok güzel bir duyguymuş. Ama bir yerden sonra konusu birazcık tekrara düştüğünden sıkmadı değil. Yine de maratonla 5.sezona gelmeyi başardım.:cool:
ben dizi izleyemiyorum çok uzun olunca sarmıyor,sürekli kısır döngü oluyor konuda uzadıkça ama sezon bitimini bekleyip peş peşe maraton şeklinde izlemek en güzeli,özellikle sevdiğiniz ilginizi çeken diziler olunca.mısır patlatıp,yanına içecek alıp hele izlemek en güzeli.

Dün TRT 1 de vardı seyirdeydim efendim. Başlarda çok cezbetmese de sonlara doğru bir kadın kahramanın soğuk kanlılıgı ve hırsıyla gurur duydum.
evet bende ondan sordum ama Türkçe olunca kadının hırsı pek yansımıyor filme,o sebeble orjinal dil dedim.izlenmişse sorun yoktur : )

evet bende ondan sordum ama Türkçe olunca kadının hırsı pek yansımıyor filme,o sebeble orjinal dil dedim.izlenmişse sorun yoktur : )
Orjinal izlemediğim halde hırsı bana bu denli ayna olduysa orjinal izlemek şart oldu. fksirin8

11,22,63 tek sezon: 10/6

Barbarians 2.sezon : 10/7

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri