Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

En iyi Dil Efsanesi

Charismax

FK Üyesi
Ne demek Hiç mi yok ?
Katılım
1 May 2020
Mesajlar
6,525
Tepkime puanı
5,652
Puanları
113
Konum
istanbul
Web sitesi
forummeskeni.com
Burç
Balık
Hobim
Rap-Hiphop
İsim
Fatih
Meslek
Özel
Cinsiyet
Medeni Hal
DisPVx
Takım
O8yPI5
Eğer daha önce bir barda kalitesiz bir adam tarafından yaklaşıldıysanız (ve çoğunda), muhtemelen oldukça korkunç sohbet satırları duymuş olacaksınız. Eğer biri yaklaşıp "Dilin insan vücudundaki en güçlü kas olduğunu biliyor muydunuz?" ve sana göz kırptı, o zaman şu anda tüm erkek cinsiyeti adına özür dilemek istiyoruz. Bu korkunç. Ancak iyi haberlerimiz var. Bu kalitesiz insanlar yanılıyor!

Dilin insan vücudundaki en güçlü kas olduğu efsanesi bir süredir ortalıkta dolaşıyor. Bu da mantıklı. Dili düşünürseniz, gün boyu çalışıyor ve yoruluyor gibi görünüyor. Konuşabildiğiniz sürece bir yarış koştuğunuzu hayal edin, bu imkansız olurdu. Bu yüzden dilin en güçlü kas türü olduğu fikri mantıklı, mantıklı değil.


Başlangıç için dil bir kas değil, 8 kastan oluşan bir koleksiyondur. Bu kaslar, kaslı bir hidrostat oluşturmak için iç içe geçer.
Bu, dilin fantastik fazlalıklara sahip olduğu anlamına gelir, sanki bir kas yorgunmuş gibi, diğer kaslar destekleyebilir ve devralabilir. Aynı zamanda kası çok çevik yapar, bu da birçok insanın onu güçle ilişkilendirmesinin bir başka nedenidir.

Gerçekte, en güçlü kas olmasa da. Başlangıç için gücün ne olduğunu tanımlamamız gerekiyor. Kuvvet yaratma becerisiyle ilgiliyse, dil çok küçüktür, kuadriseps veya kalça kasları çok daha güçlüdür. Eğer yaratabileceği kaldıraçla ilgiliyse, çeneyi hareket ettiren kas bu kadar kısa bir boyut için çok daha güçlüdür. Dayanıklılıkla ilgiliyse, tek yaptığı her gün bütün gün kan pompalamak olduğu için açık kazanan kalptir.

Bu nedenle dil, herhangi bir teste göre insan vücudundaki en güçlü kas değildir. Yine de oldukça garip.
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar