En çok gişe yapan filmler. (1 Görüntüleyen)

Bu filmlerden hangilerini izledin? ? Bilim kurgu, aşk, fantastik ya da macera… En sevdiğin film türü hangisi? ? Ya da daha başka bir soru soralım, gişe rekortmeni filmler, filmi izleme kararını etkiler mi? Tamam tamam daha fazla soru sormuyoruz. Muhtemelen kaydedeni beğeneninden çok olan paylaşımlarımızdan biri olacak, olsun ne yapalım. ?⠀

#film #filmönerisi #filmtavsiyesi #skyhayat #filmreplikleri

FB_IMG_1616084267130fd13dd9a7ecfe6af.md.jpg

FB_IMG_1616084271029.md.jpg

Titanik hariç hiçbirini izlemedim,sinema konusunda çok cahilim ya ;)

Benimde senden farkım yok ortağım :) Karar verdim günü 36 saate çıkartacağım. 24 saatten sonrasında film dizi izleyeceğim :D

Titanic hariç hepsini izledim.titanic aşk filmine yakın olduğu için izlemedim. 1956 yapımı olan Titanic'i izlemiştim

Ben hepsini izledim. Zaten hepsi hiçe rekorları kıran filmler, çoğunu sinemada izlemiştim :)
Ah ah nerde o eski zamanımın bol olduğu günler :)

Ben hiçbirini izlemedim yeni yeni film izlemeye başladım bakarım bunlara daha önce nerelerdeydim bilmiyorum ?sanırım dizi lerin arasına sıkışıp kalmıştım ?peki bunlardan sakın izleme dediğiniz var mı karlar ülkesi ve aslan kralı şimdilik eledim ?

Ben hiçbirini izlemedim yeni yeni film izlemeye başladım bakarım bunlara daha önce nerelerdeydim bilmiyorum ?sanırım dizi lerin arasına sıkışıp kalmıştım ?peki bunlardan sakın izleme dediğiniz var mı karlar ülkesi ve aslan kralı şimdilik eledim ?

Avengers serisine hakim değilsen,marvel yapımı filmleri izlemediysen bu listedeki avengers sana yabancı ve anlamsız gelebilir.tüm kahramanların filmlerini izleyip sonra avengers serisini izlersen konuya hakim olursun.

diğer yandan film izlemen çok hoş.film insanın ufkunu açar, kendi beğendiğin bir tarz yaratarak o tarz filmler üzerinden devam edebilirsin ama yine de her film izlenmeli.herkesin bakış açısı farklı ve değerlidir.

Film hayatına Hoşgeldin : )

Teşekkürederim @interceptor tavsiyene uyacam gerçekten öyleymiş film insanın ufkunu açıyormuş :)

Gerçek hikaye filmler hariç, Sinema bir hayal dünyasıdır.insan asla mümkün olmayan hikayeleri görür,kendini filmin akışına bırakır kimi zaman filmin içeriğine göre mutlu olur kimi zaman mutsuz ama hep iyi hisseder.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri