Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler Ekrem İmamoğlu'ndan çağrı: Herkesi Saraçhane'ye davet ediyorum

Kusura bakmayın da hani bende pek görüş belirtmek istemem açıkçası fakat ısrarla kesin gözüyle bakılmasına karşıyım. Minareyi çalan kılıfını hazırlarmış bu güzel bir sözdür. İşleri bu boyuta getiren mekanizma sonrasını düşünememiş olamaz değil mi ?

Belkilerle dolu bir sürü soru sorulabilir bu konuda

Not : Benim siyasi görüşümü destekleyen veya o minvalde hizmetleri bulunan bir parti ülkemizde yer almamaktadır.

@Placidus, kim ne düşündü bilmem, yargı üzerinde tahakküm sahibi olan AKP bu gizli değil.
Yani sonunu düşünseler bile halk buna göz yummaz.erdoğanın kimse kaşı gözü için vermedi, mağduriyet yaşadığı için verdi.

@QasemQasem is verified member. erdoğan olayı farklı ama 😊 o dönemki dinsel yapı ve gerekliliği olarak bu tercih yapılmıştı. Şimdi ekrem bey için kendi erbabları dışında bu sistem işlemez gibi geliyor bana işletmezler yani.

İç anadolumuzdan bir atasözü ile bitirmek isterdim ama yanlış anlaşılabilir hiçte sevmem siyaset üzre atışmayı 😊

@Dil-figar, @Placidus, olaylar farklı olabilir ama sonuçta mağduriyet var ortada. Halk kimin neden değil, ne için de değil mağdur edilip edilmediğini bakar. Anadolu insanı mağdurun safında herzaman her aldı. Zaman mekan kişiler olaylar farklı olabilir. Lakin usule aykırılık aynı

@QasemQasem is verified member. çok haklısın fakat şu önemli bir fark durumun nasıl lanse edildiği burada belirleyicidir. Birisi meydanda bangır bangır bağırırken diğeri kitlesel olarak her birime yansıtılarak reklam edildi.

Bence işin özünde çok ama çok farklı bir sistem işliyor. Şuan meydana gelen durum bizim bakış açılarımız ve yorumlarımızdan çok farklı bir şekilde gelişiyor olabilir.

Buradan lanse edemeyeceğim duyum ve ciddi görüşler aldığım doğrudur 😊 Ağzımdan kaçırmadan susayım en iyisi 😇

@Placidus, ben bunun kurgu olduğunu hatta kemalist sistemin Erdoğanı devirmek için bir oyunu olduğunu düşünüyorum. Buba dair çok duyumda var, lakin bizim ne duyduğumuz ne düşündüğümüz önemli değil, halka ne yansıtıldığı önemli. Ben oy kullanan biri değilim. Ama sandığa giden halk..
:)

@QasemQasem is verified member. aynen oy konusunda bende kimseye kullanmadım hiç çünkü hadislerden yola çıkan kişiler için bu değerli bir bakış açısıdır. Duyumlar konusunda 😊 susuyorum.

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri