TR Haberler Ekrem İmamoğlu gittiği şehirlerde yardım kartı dağıttı (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler

Ekrem İmamoğlu gittiği şehirlerde yardım kartı dağıttı​

Seçimlerde son günlere girilmişken şehir şehir gezen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, gittiği şehirlerde kendi reklamı için mitinglere katılanlara 1.000 TL'lik kumanya kartı dağıttığı iddia edildi.​

11 Mayıs 2023 Perşembe
Partiler ve adaylar, 14 Mayıs seçimleri için kampanyalarına son sürat devam ediyor. Bu süreçte Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da şehir şehir gezerek miting düzenliyor

Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbullu vatandaşlara ayırması gereken bütçeyi ise farklı amaçlarla kullandığı ortaya çıktı.
İmamoğlu'nun, seçimler için gittiği şehirlerde mitinge katılan vatandaşlara 1.000 TL'lik yardım kartı dağıttığı belirlendi.
Bütçeyi seçim çalışmalarında kullanan İmamoğlu'nun kumanya kartlarına kendi adını yazdırdığı görüldü.

Kaynak: Ensonhaber

Ne kadar sahsiyetsizlik bakarmisiniz? hani bunlar degilmiydi makarna ve patates dagitimi karalayan hakaret edenler Hükümeti yerenler. "Utanmiyorsan dilediginin yap" denilmistir Bir yüzleri yokki yüzleri kizara... Yaziklar olsun bu toplumun ders almasi gereken vakdi hala gelmedimi?

O kadar çarpık seçim pozisyonları var ki birinin diğerinden haberi olduğunu dahi zannetmiyorum.
Biri boş kaldırımları selamlar öteki kendi provoke planlarını kendi düzenler oda elinde patlar.
Trajikomik görüntülerden hakikaten gözlerimiz kan ağlıyor.
Gelsin şu 15 Mayıs bitsin bu çile lütfen fktrip2

Utanmasıda yok leyleğin ömrü lak lak yapmakla geçti halada bu halkı nasıl ahmak yerine koyarım diye düşünüyor gerçi bizim halkımızda bunu yiyor

Buyrun beraber izliyelim...

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri