Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

TR Haberler Ekrem İmamoğlu gittiği şehirlerde yardım kartı dağıttı

Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
lIr3ry

Ekrem İmamoğlu gittiği şehirlerde yardım kartı dağıttı​

Seçimlerde son günlere girilmişken şehir şehir gezen İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun, gittiği şehirlerde kendi reklamı için mitinglere katılanlara 1.000 TL'lik kumanya kartı dağıttığı iddia edildi.​

11 Mayıs 2023 Perşembe
Partiler ve adaylar, 14 Mayıs seçimleri için kampanyalarına son sürat devam ediyor. Bu süreçte Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı olarak gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu da şehir şehir gezerek miting düzenliyor

Ekrem İmamoğlu'nun, İstanbullu vatandaşlara ayırması gereken bütçeyi ise farklı amaçlarla kullandığı ortaya çıktı.
İmamoğlu'nun, seçimler için gittiği şehirlerde mitinge katılan vatandaşlara 1.000 TL'lik yardım kartı dağıttığı belirlendi.
Bütçeyi seçim çalışmalarında kullanan İmamoğlu'nun kumanya kartlarına kendi adını yazdırdığı görüldü.

Kaynak: Ensonhaber

Ne kadar sahsiyetsizlik bakarmisiniz? hani bunlar degilmiydi makarna ve patates dagitimi karalayan hakaret edenler Hükümeti yerenler. "Utanmiyorsan dilediginin yap" denilmistir Bir yüzleri yokki yüzleri kizara... Yaziklar olsun bu toplumun ders almasi gereken vakdi hala gelmedimi?

O kadar çarpık seçim pozisyonları var ki birinin diğerinden haberi olduğunu dahi zannetmiyorum.
Biri boş kaldırımları selamlar öteki kendi provoke planlarını kendi düzenler oda elinde patlar.
Trajikomik görüntülerden hakikaten gözlerimiz kan ağlıyor.
Gelsin şu 15 Mayıs bitsin bu çile lütfen fktrip2

Utanmasıda yok leyleğin ömrü lak lak yapmakla geçti halada bu halkı nasıl ahmak yerine koyarım diye düşünüyor gerçi bizim halkımızda bunu yiyor

Buyrun beraber izliyelim...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri