Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Eba çöktü (1 Görüntüleyen)

DolunayDolunay is verified member.

Düşler ülkesinin deli kızı
FK Özel Üye
MasterChef
Puan 113
Çözümler 0
DolunayDolunay is verified member.
Eba çöktü
Son dakika: Milyonlarca öğrenci ve öğretmenin ders için girdiği Eğitim Bilişim Ağı sistemi yoğunluk nedeniyle çöktü. Milli Eğitim Bakanı Selçuk, EBA'daki sorununun

Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
salgını nedeniyle yüz yüze eğitim yerine kullanılan Eğitim Bilişim Ağı (EBA) sistemi çöktü. Öğretmen ve öğrencilerin giremediği sistem "çok kalabalık" uyarısı verdi. Öğretmenlerin de sisteme girememesi sebebiyle eğitim durdu. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk da EBA'daki bağlantı sorununun talep patlamasından kaynaklandığını ve teknik birimlerin sorunun çözümü için çalıştığını belirtti.

Öğrenciler ve öğretmenler bu uyarı ile karşılaştı "Şu an yüz binlerce öğretmen ve öğrenci EBA'da. Yoğunluk yüzünden sorun yaşamış olabilirsin. Bu süreçte EBA TV kanallarımız yanında. Yayın akışı için buradan bilgi alabilirsin. İstersen hazırladığımız Eğitim Takvimi'nden günün önerilerine de bakabilirsin. En kısa sürede görüşmek üzere…

Milyonlarca öğrenci ve öğretmenin kullandığı EBA çöktü

"TALEPTE SIÇRAMA OLDU, TEKNİK ARKADAŞLAR ÇALIŞIYOR"
Mlli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, EBA'daki bağlantı sorunuyla ilgili gazatecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi "EBA'daki yoğunluk bizim için bir taraftan olumlu bir
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için Giriş yap veya üye ol.
. Çünkü inanılmaz bir talep var. Yüz yüze eğitimin başladığı günlerde bu talepte bir sıçrama oldu. Bununla ilgili teknik arkadaşlar çalışıyor. Dünyanın çok büyük sitelerinde duraklamalar, aksamalar oluyor. Belli bir süre sonra bu gideriliyor. Bu altyapı giderek daha da güçlenecek. Bu talebin karşılanması için de her türlü tedbiri almaya devam edeceğiz."

puhahaha güçlü türkiyem

Babam derse giremedi :D

İlginç ya..
Milli eğitim sadece sahada değil, sanalda da çöktü...
İşi ehline bıraksanız artık sayın bakan...

Bakan EBA nın çökmesi için; bu çok sağlıklı bir gelişme dedi. Bu sayede noksanlarımızı göreceğiz dedi. Vallahi dedi :gulucuk: Yahu MEB den bahsediyoruz, deneme yanılma metodu ile yönelitecek bir kurum mu MEB? Geleceğimiz o kurum bizim. Eğitimden bahsediyoruz pardon ama. İşte ülkeyi bunlar yönetiyor, bunları kim atıyor cb seçiyor. Bunların ne halkla ilgileri ne eğitimle ilgili bilgileri var, varsa da bunu para için kullanıyorlar. Ülkenin en büyük özel okullarından birinin sahibi bu bakan. İlişkisi bu kadar, para kazanmak üzerine. -- Seçtiklerimizde ve seçtiklerimizin seçtiklerinde devlet adamı kimlikleri olabilse keşke.

açıklamasını dinledinizmi milli egitim bakanlığının bant genişliği genişletilecek diyor.. normal karşılıyor büyük firma siteleri bile bu sorunu yaşıyor diyor.. ulan sen devletsin devletin sitesi bu kıçı kırık bir forum sitesi değilki utanmadan bu açıklamayı nasıl yapıyorsun sen. şu forumkalemini ebaya bağlasan gerekli ayarları yapsan bunu biz bile sağlarız sistem stabil çalışır.. haber spikerleride öyle bir sunum yapıyorki sanki bize büyük bişey yapıyorlar bant genişliği artırılacak diye haha alkışlıyalımmı napalım devletimiz çok yaşa diye :haha:

açıklamasını dinledinizmi milli egitim bakanlığının bant genişliği genişletilecek diyor.. normal karşılıyor büyük firma siteleri bile bu sorunu yaşıyor diyor.. ulan sen devletsin devletin sitesi bu kıçı kırık bir forum sitesi değilki utanmadan bu açıklamayı nasıl yapıyorsun sen. şu forumkalemini ebaya bağlasan gerekli ayarları yapsan bunu biz bile sağlarız sistem stabil çalışır.. haber spikerleride öyle bir sunum yapıyorki sanki bize büyük bişey yapıyorlar bant genişliği artırılacak diye haha alkışlıyalımmı napalım devletimiz çok yaşa diye :haha:
Hakikatten trajıkomik durum ve biz forum kalemi olarak gönüllü eba olsak kesintisiz yayın yaparız Gü)))

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri