Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amerikan gemilerinin karadenize elini kolunu sallaya sallaya girme anlasmasina hiç bir zaman rusya okey vermeyecek. bu senin son kumpasin.

hem duyguma temas edemiyor, hem nasihat vermeye kalkıyor. çok bilmiş..

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Yeni logo da güzel olmuş. Tebrikler.

Lütfen, bu kullanıcıyla bir anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini unutmayın.
Ömrümü hayatımı değiştiren iki cihanımi aydınlatan sen biliyorum ki okumaya imkânın yok bekle beni ebedî âlemde sana olan vuslatım belki yarın belki yarından da yakın...

Kimse kusura bakmasın, kimse için ne ilkelerimden nede bildiğim doğrudan taviz vermem.
Değişime açık biriyim.
Her fikre hoşgörülüyüm.
Şahsıma yapılmış hiç bir hakaret için fevri davranıp kimseyi kırmam. Herkes karekterini yansıtır.
Ama kimse beni aptal yerine koyamaz.
Suskunluğum edebimdendir. Yoksa çevrilen dümenleri bilmediğimden değil.

Bakınız beyler bayanlar, tüm forumlarınız sizin olsun. Forumculuk yapmıyorum. Üye ihtiyacım yok. Gelenede gidenede kapım açık...
Ama beni gündeminize almayın, dalaverelerinizden sıkıldım.
Hiç bir forumu takip etmiyorum. Dostum dedikleriniz haber getiriyor hep. Bana haber getirenide artık hayatımdan çıkarırım haberiniz olsun.

Kişilerle uğraşacak kadar basite inmedik daha. Fikirleriniz varsa buyrun Hodri meydan birbirimize bişeyler katalım. Yoksa uzak durun benden...

Adam bu yola Atatürk düşmanı, Atatürke hakaret ediyor diye çıktı, baktı tutmadı, iftiraların, yalanların seyri değişmiş :)
Daha öncede dedim.
Benim olduğum yerde yalan iftira ve karalama yapanları barındırmam...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri