Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arşiv Düşün ki O Bu Yazıyı Okuyacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yermiyiz artık la git peynir ekmek yede miden kazınmasın açsındır şimdi sen . Domatesle ye güzel olur

2 dk gitmeye gelmiyor noldu la elemanlarınız nerde sayısı düştü aaa

Artık dostummusun düşmanım mı bilemiyorum .
Son kez rica ediyorum kapat gözünü elini koy sol tarafına vicdanını yorumla ..
Hele hele hakkımda söylenen ve hunharca yakıştırlan yakışıksız muhabbetleri dinliyorsun ya işte bu kırık nokta ..
Oldugun gibi ol görüntün beni hiç ama hiç ilgilendirmiyor ..
Bana masaya elini vuran yigit yürekli dostlar lazım ..
Bil istedim ..

bizde vakit çok savunuruz yavrum sorun yok

ddoscu gençlik yoklugumu fırsat buluyonuz akıl karımı şimdi bu bebeler

Şuan ne gibisin biliyormusun .. kutsal damacananın fikreti gibi .. elindeki haç'ı selen çakması şeytana tutarda çalışmıyormu lan bu der senmi birşey yoktın asım der bir komik sahnesi vardır hani.... şuanki durumun o senin.. atıyorsun diyorsun ki niye birşey olmuyormu çalışmıyormu bu ? diyorsun yüzde yüz eminim .. sende rahatla artık, artık bizi senin uğraşından düşürdüm çıkardım hadi hayırlı işler . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri