Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cay sigara Siyer acaba nasil oluyor birde mutfakta sıgara..kimse kimseyi takmıyor ama herkes herkesi merak ediyor ? şuan çay içiyorum mutfakta sigara eşimde yanımda . normalde hiç huyum değildi bi elde telefonda var ve siyer okuyorum :haha: siyeri-Nebi ' bi ora bi bura işte . oku bunu sende oku
abi günah çıkartmak olsa gerekCay sigara Siyer acaba nasil oluyor birde mutfakta sıgara..
ha dur sen yanlış anlamış olabilirsin :haha: siyeri nebi yayın evinin çıkardıgı dini hikaye kitapı . o anladıgın siyer değil ?Cay sigara Siyer acaba nasil oluyor birde mutfakta sıgara..
Saçma sapan Roman okuma abi lakin ,bu roman icinde canınada okuma.abi günah çıkartmak olsa gereksaçma sapan roman okumaktan iyidir
![]()
bu siyer ince bir kitap evet efemdimizin hikayesi destansı olayları ama biraz hikaye tadında cilt kalın degil.Saçma sapan Roman okuma abi lakin ,bu roman icinde canınada okuma.
Anlamadığım asıl mevzuda evde sigara icmene nasil musade ediliyor,Sigara içmenle alakalı bir şey diyemem ama evde içme olmazmi ?![]()
Evdekiler sabırlïmıs,birnAbimiz vardı bizim medresenin karşısında otururdu,Arada bakardık pencereden başını çıkarir sigara içerdi,Tebessüm ederdik bazende takınırdık,Abi sigara içerken temiz hava almak nasil oluyor diye.bu siyer ince bir kitap evet efemdimizin hikayesi destansı olayları ama biraz hikaye tadında cilt kalın degil.
zaten ev içinde içemiyoz hanımdan dolayıda mutfakta cam açık ortam yere kurulu bizde ben masa neyim yapamıyorum sırtım kaliroferde yanmıyor tabi modum bu . mutfak halım pofuduk falankapılar kapalı mutfak işte sigarada haklısında olmuyo yav
haha ya iyi birşey değilde işte iraden yok o konuda 17 18 yaşında başladık askere kadar seyrekti askere bi gittik doğuda yüklendim ciger miğer kalmadı zaten ozamandan bu zamana ne azalttık ne bıraktık olmuyo.. sanki bırakınca ölürüm neym gibi öyle bir bağımız var nikotin efendiyleEvdekiler sabırlïmıs,birnAbimiz vardı bizim medresenin karşısında otururdu,Arada bakardık pencereden başını çıkarir sigara içerdi,Tebessüm ederdik bazende takınırdık,Abi sigara içerken temiz hava almak nasil oluyor diye.Şimdi sen balkonda içiyorum
)
Sigarayı bırakırsan bu yazıdan sonra herhalde sigara sana küserhaha ya iyi birşey değilde işte iraden yok o konuda 17 18 yaşında başladık askere kadar seyrekti askere bi gittik doğuda yüklendim ciger miğer kalmadı zaten ozamandan bu zamana ne azalttık ne bıraktık olmuyo.. sanki bırakınca ölürüm neym gibi öyle bir bağımız var nikotin efendiylebirde şöyle birşey var ben bunu tamamen bırakırsam kanser neyim olurum azaltma sistemi olması lazım.. doktorlar hep tanıdıklarımı bırak bitmişsin dediklerinde aniden keseler 5 ay sonra ölürler cigerden o şey beni etkilemiş olsa gerek . sene 2011 iş için ciger filmi çektiriyoruz doktor beni çağırdı dedi ciğerinin biri nerde ? ne biliyim orda bir yerdedir gözlük tak bak doktor bey demiştim ( en ciddi anlarda bile böyleyimdir ) dedi hemen şimdi bırak gençsin 6 ayda yeniler dedi 10 sene sonra iflas edersin dedi .. bişi olmaz ozamana kadar kim öle kim kala dedim . hemşiresine dediki 10 seneyi uzun zaman sanıyor galiba neyse dedi . oldu 9 sene :haha: ama çıkı çıkmaz arkadaşları aramıştım telefonda dedimki .. oğlum kanka bırakın lan sigarayı winston içmeyin hep winston yüzünden bişeyim yoktu onu içtim oldu hep falan haha neyse bu bende içime senelerce takıntı yaptı bu ciğerin yok demesi. 9 senede her fırsatta film çektirdim. hiç birşey çıkmıyor galiba doktor beni küçük bildide takıldı bana hala aklımda o.. birde bu nefes kontrol olayı film çekinirken çok dikkat ederim . allaha şükür birşeyim yok ama çocukca davransamda beden engelliyor yani tıkanıyosun çabuk yoruluyosun ani bir harekette gözün neyim karalıyor. oluyor onlar uzun zamandır futbol oynamıyorum mesela köpek gibi hırıldarım gözğm falan karalır baş döner açılmak lazım spor etkinliğim yok. önceden bi wushu sanda vardı kicks boksa doğru giden zirvede dayak yiyip bıraktım 8 gün evde yattım para ödülünğde kazanamadım ama finalde dayak yedik neticede :haha: niye bu kadar açıklamalı uzun yazdım bilmiyorum ama yazasım varmış demekli..
ve sigara sağlıga zararlı içmeyin![]()
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.