Soruyoruz!! Dünya'dan bir şeyi silme şansınız olsa ne silerdiniz ? (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Qasem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - FK Soru / Cevap alanı
Dünyadan bir şey silecek olsam istisnasız insan olurdu.
Bunu hemde hiç düşünmeden yapardım.
Çünkü dünya denen gezegenin inşaa sorumluluğu olan insan tüm dünyayı istila ederek kendinden başka tüm canlıların yaşam alanlarını gasp ederek doğal dengeyi katletti.. Oda yetmedi birbirini katletti.
Güçlü olan zayıf olanı kendine köle kıldı...
Bu yüzden merhametten yoksun, çıkarcı , istilacı insan ırkını silmek belki evrene biraz rahat bir nefes aldırır 😊

Eğer insanı katlederseniz bugün ki zalimlerden farkınız olmaz
Silinmesi gereken bozuk çarpık yasalar
Yaptırımı olmayan adaletsizliğin kıskacında sıkışan insanoğlu adaletini kendi eliyle sağlamaya çalışıyor
Ne yazık ki sistem bizi çok yoruyor.

@spesifikay, koca defteri yırtıp çöpe atmakla oradaki bir kelime hatasını silmek arasında uçurum kadar fark var.

Neden insanı silerdim diye düşünüyorum...

Ben yeryüzünde bir insan var edeceğim dediğinde Rab, meleklerin buna cevabını ayette hatırlıyorsunuz değil mi?
Zaten halef kelimesi bile başlı başına selefi devamı olduğunu gösterir. Yani insan yeni nir ırk değildi, yaradılış serüveninde sadece değişim ve dönüşüm olduğunu görebiliyoruz ayette. Ki kurandakş yaratmak fiillerin bir araya getirdiğimizdede bir yoktan var etme değil bir değişim olduğunu (in ceale) görürüz.
Daha önce yeryüzünde ifsadı yayan insan yeni formuyla yer yüzünü yeniden kana bulandı. Yani biz nekadar düzeltirsek düzeltelim insan onu bozacak niteliğe sahip :)

Onlarla mı uğraşacam :) Sil gitsin :)
Tabi ben silinmeyeyim bana yazıktır :)

Yanimdakilere soruyorum suan;
Biri günahlarımı dedi..
Digeri Trabzon'u dedi yaa laa..:dfgss

Bendeniz..Öküz olan tüm erkekleri silerdim..Geniş kapsamlı düşünün yargılamadan öncee..:d

Kendim hariç tüm insanlığı ama düşünürdüm kendimide dahil etsem mi? Diye.. Çünkü bunu neden yaptım diye kesin sorardım kendime işin yoksa dert anlat 😌

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri