Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Soruyoruz!! Dünya'dan bir şeyi silme şansınız olsa ne silerdiniz ? (1 Görüntüleyen)

Puan 113
Çözümler 12
Web sitesi
forumkalemi.com
QasemQasem is verified member.
Dünya'dan bir şeyi silme şansınız olsa ne silerdiniz ?

Dünyadan bir şey silecek olsam istisnasız insan olurdu.
Bunu hemde hiç düşünmeden yapardım.
Çünkü dünya denen gezegenin inşaa sorumluluğu olan insan tüm dünyayı istila ederek kendinden başka tüm canlıların yaşam alanlarını gasp ederek doğal dengeyi katletti.. Oda yetmedi birbirini katletti.
Güçlü olan zayıf olanı kendine köle kıldı...
Bu yüzden merhametten yoksun, çıkarcı , istilacı insan ırkını silmek belki evrene biraz rahat bir nefes aldırır 😊

Eğer insanı katlederseniz bugün ki zalimlerden farkınız olmaz
Silinmesi gereken bozuk çarpık yasalar
Yaptırımı olmayan adaletsizliğin kıskacında sıkışan insanoğlu adaletini kendi eliyle sağlamaya çalışıyor
Ne yazık ki sistem bizi çok yoruyor.

@spesifikay, koca defteri yırtıp çöpe atmakla oradaki bir kelime hatasını silmek arasında uçurum kadar fark var.

Neden insanı silerdim diye düşünüyorum...

Ben yeryüzünde bir insan var edeceğim dediğinde Rab, meleklerin buna cevabını ayette hatırlıyorsunuz değil mi?
Zaten halef kelimesi bile başlı başına selefi devamı olduğunu gösterir. Yani insan yeni nir ırk değildi, yaradılış serüveninde sadece değişim ve dönüşüm olduğunu görebiliyoruz ayette. Ki kurandakş yaratmak fiillerin bir araya getirdiğimizdede bir yoktan var etme değil bir değişim olduğunu (in ceale) görürüz.
Daha önce yeryüzünde ifsadı yayan insan yeni formuyla yer yüzünü yeniden kana bulandı. Yani biz nekadar düzeltirsek düzeltelim insan onu bozacak niteliğe sahip :)

Onlarla mı uğraşacam :) Sil gitsin :)
Tabi ben silinmeyeyim bana yazıktır :)

Ben dışında herkes silinir se kim ban a çikolata yapacak, peynir yapacak :) Yanlızda hayat ne zormuş yaf :)

İsteseniz de istemeseniz de insanlık bir gün yok olacak zaten =)
Süleyman'a kalmayan dünya kime kalacak ?
Bencağız ıslahtan yanayım siz kolaya kaçıyorsunuz =)

Internet teknolojisini ki kolaylık olduğu dusunulsede insanlığı mahfeden mecradir..

Ben kötülüğü silerdim.

İnsanlık mı desem kötülük kavramını kökten mi desem bi karar veremedim. Acaba kötülük kavramını silsek insanlar nasıl olurdu? :unsure:

Yanimdakilere soruyorum suan;
Biri günahlarımı dedi..
Digeri Trabzon'u dedi yaa laa..:dfgss

Bendeniz..Öküz olan tüm erkekleri silerdim..Geniş kapsamlı düşünün yargılamadan öncee..:d

Kendim hariç tüm insanlığı ama düşünürdüm kendimide dahil etsem mi? Diye.. Çünkü bunu neden yaptım diye kesin sorardım kendime işin yoksa dert anlat 😌

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri