Dünya O'na Ağlıyor (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Yaren
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Spor Haberleri
Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcularından biri olan Arjantinli efsane Diego Armando Maradona hayatını kaybetti. Spor dünyasından birçok isim Maradona için taziye mesajları atarken, efsane haline geldiği Buenos Aires ve Napoli'de binlerce kişi sokağa döküldü.

Maradona hayatını kaybetti

Geçtiğimiz haftalarda beyin kanaması geçiren ve ameliyat olan Maradona ile ilgili futbol dünyasını yasa boğacak haber geldi. Arjantin basını, efsane futbolcunun Tigre'deki evinde kalp krizi nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

Futbol de dimi iki kişi bana izlerken zevk verirdi. İki efsane...
Maradona ve Hagi...
Onların oyun tarzı farklıydı...
Rabbim merha et etsin inşallah

ben ağlamadım tanımıyorum galiba ondan
ama iyi futbolcuymuş sabah instagramda attığı gol serilerini paylaşmışlar sıkılmadan uzun uzun izledim.

Futbolla pek aram yok aslında ama maradona empoze edilmiş zihnime.. benim takıntım müsluman olmayan ölene rahmetmi okumak gerek topragı bol olsunmu demek tereddütteyim hep.. ışıkcılardan degilim en nihayet.. Allah inşaallah son nefesinde kulunun canını istedigi gibi almıştır haşa tabiki istedigi gibi almıştır.. kalanlara baş saglıgı dileyelim.

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri