Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kesinlikle size katılıyorum doğa üstü güçleri olması lazim ki albenisi olsun değil mi.Geçenlerde Acıbadem'de bir pastanenin önünde yaklaşık 50 kişi sıra bekliyordu. 50 kişilik sıraya girmem için beni 15 yaş filan gençleştirmesi lazım.
Kesinlikle öyle, mesela bir ısırık alınca süper güç filan yüklenmesi lazımKesinlikle size katılıyorum doğa üstü güçleri olması lazim ki albenisi olsun değil mi.
Bugün yedim bulamaç gibi birşey midem bulandı.Geçenlerde Acıbadem'de bir pastanenin önünde yaklaşık 50 kişi sıra bekliyordu. 50 kişilik sıraya girmem için beni 15 yaş filan gençleştirmesi lazım.
Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz
Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.
Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.
Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.
Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.