Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Duyurular Dualarınıza talibim degerli muhteremler..

Çok geçmiş olsun mevlam acil şifalar versin
Geçmiş olsun muhterem
Hayırlısıyla girip çık inşallah ,bizleri habersiz bırakma,dualarımız seninle...

Geçmiş olsun sancaktar Allah şifa versin inşallah

Habersiz bırakma bizi

Cok gecmis olsun.Rabbim yar ve yardimcin olsun şifani versin insaallah.

Geçmiş olsun. Operasyonu sağlıkla atlatmanızı dilerim.

Çok geçmiş olsun muhterem ..
Bizi habersiz bırakmayasın güzel haberlerini bekliyoruz ..

Geçmiş olsun abi çok üzüldüm Allah şifa versin iyi olduğunda durumdan haberdar et merak ederiz

Allah sifa versin ins muhterem. Bizi habersiz bırakma :(

Allah şifalar versin. Rabbim kolaylıkla atlatmanı sağlasın. Şafi ismiyle şifalar nasip eylesin.
Bizleride habersiz bırakma.

Rabbim yar ve yardımcın olsun usta. Hep dualarımızda sın inşallah, bizi habersiz bırakma usta.

Rabbim şifa versin, tez zamanda yeni doğmuş ceylan gibi seke seke gezmeniz duasıyla :gls:

@SiyahSancaktaR, ne yaptın durum nedir usta?

Rabbim razı olsun değerli muhteremler sağolun kalb-i dualarınız için bahtiyar oldum :)

Yeni Yeni geliyorum tam olarak kendime.
Ameliyat 1 saatken 4 saatken fazla oldu kalp durma noktasına gelmiş başka bisiler daha var ama söylemiyor şu an üzüldü ve çekindi yaron artık..
Hemşire erkek bayan muhterem grubu oldu sağolsunlar katın muhterem abisi oldum :)

Ilı icraatları beni sigaraya kaçırmak :)
Tek başına olduğum için çok değer ve sevecen kolladirlar odamı boş bırakan yok hamdolsun..

Hamdolsun muhterem daha iyi olacaksınız inş ..
Refakatçınız olmamasına üzüldüm fakat diğer taraftan personelin sizi yalnız bırakmaması güzel içimiz ferahladı ..
Lütfen yorulan kalbinize iyi bakınız tez vakit toparlanın inş ..

Hayatta tek başına savaşçı olunca doğal sağlık olsun..
Personel sağolsun iyi kimseler çıktı..
Âmin Rabbim iki cihanda razı olsun İnşallah...:)

ah çok üzüldüm. çok geçmişler olsun.
kendinizi daha iyi ve güçlü hissetmeniz dileğiyle.

@asminya, Rabbim razı olsun değerli muhterem kardeşim varolasın :)

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri