Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama Doğum günün kutlu olsun Kalpin

kuru kuruya Ö))).sadfsaf teşekkür ederim la benim sana bıldırcın diyesim geliyo gözüme hep ufak geliyon la kızma :haha: sevdiğimden valla bak jkdhfjkdskjfh sende sevdiklerinle iyi geçin uzun yaşa çok çok sağolasın..

Nnnnn uzatmışım gormuyormusun :D
Benim icin hep yaşliydin o yuzden bir yas daha alman fark etmiyor :D

Ben öğrenci adamım :D

s-66743326535813c66d145b3a4bb522d4a652f692.md.gif

Daha kral pasta görülmedi kabul et :D

Hem rabbim sana Destina mı vermiş daha ne istiyorsun hayırsız :D
Öğreci bıldırcın nihahah teşekkür ederim... tabi gızımm destişın indi fekşın 12 yaşından beri beraberiz .. nasıl bir yokluk çektiysem 15 yaşındayken 12 yaşından beri kovalamışım hatunumu karım olacan diye :haha:
@Kalpin, Avukata ihtiyacım yok, derdi olan gelsin :) Boş ver uğraşma boş beleş insanlarla :)
aslında gönderdim buraya adresi verdimde :D ya kırmakda istemedim şimdi gerek yok eski konular birden hortlayı verdi... ya hiç sevmediğim şey bir adamın olmadığı mekanda o adamı eleştiren insan cinsleri... hani ister babam olsun ister anam o insan yoksa o mekanda hakkında konuşmuycaksından çıktı mesele birazda neyse sallla önemsiz aslında :p
anasını satayım ben seninle fikir uyuşmazlığı yaşıyorum ama kavga etmiyorum etsemde kavga o mesele o görüş ile bitiyor bunu genele yayan insanlar bence bilinçsiz cahil yada çocuktur yani ne bileyim .. aman neyse pastamızı yiyek hifacan almış shjkahfkjhf

@Kalpin, Delikanlı adam gelir yüze haykırır. Bundan sonra biley diyen oursa öyle dersin :)
Muhtemelen Coolumsudur oralarda gördüm. Hayatı yalan hikaye adamlardan biri...
:)
Buraya gelsede anında banlanır boşa kürek çekmesin

ozaman anlatmaya gerek yok herşey ortada eksşeysın py::: biz bana karşıyık sövmedikleri sürece cinsellik içermediği sürece ar;; ha belki keyfimizcede olabilir bilmiyorum :haha: .. yav ben yaşlanmışım konuştugumuz konuya bak .. shgjshdfg bu yaz hazırlansın forumun özgür insanları planım var demiştim aylar önce havalar ısınsın bak yapıyommu yapmıyommu göreceniz :P

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri