Kutlama Doğum günün kutlu olsun Kalpin (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Dolunay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Tebrik ve Kutlamalar
kuru kuruya Ö))).sadfsaf teşekkür ederim la benim sana bıldırcın diyesim geliyo gözüme hep ufak geliyon la kızma :haha: sevdiğimden valla bak jkdhfjkdskjfh sende sevdiklerinle iyi geçin uzun yaşa çok çok sağolasın..

Nnnnn uzatmışım gormuyormusun :D
Benim icin hep yaşliydin o yuzden bir yas daha alman fark etmiyor :D

Ben öğrenci adamım :D

s-66743326535813c66d145b3a4bb522d4a652f692.md.gif

Daha kral pasta görülmedi kabul et :D

Hem rabbim sana Destina mı vermiş daha ne istiyorsun hayırsız :D
Öğreci bıldırcın nihahah teşekkür ederim... tabi gızımm destişın indi fekşın 12 yaşından beri beraberiz .. nasıl bir yokluk çektiysem 15 yaşındayken 12 yaşından beri kovalamışım hatunumu karım olacan diye :haha:
@Kalpin, Avukata ihtiyacım yok, derdi olan gelsin :) Boş ver uğraşma boş beleş insanlarla :)
aslında gönderdim buraya adresi verdimde :D ya kırmakda istemedim şimdi gerek yok eski konular birden hortlayı verdi... ya hiç sevmediğim şey bir adamın olmadığı mekanda o adamı eleştiren insan cinsleri... hani ister babam olsun ister anam o insan yoksa o mekanda hakkında konuşmuycaksından çıktı mesele birazda neyse sallla önemsiz aslında :p
anasını satayım ben seninle fikir uyuşmazlığı yaşıyorum ama kavga etmiyorum etsemde kavga o mesele o görüş ile bitiyor bunu genele yayan insanlar bence bilinçsiz cahil yada çocuktur yani ne bileyim .. aman neyse pastamızı yiyek hifacan almış shjkahfkjhf

@Kalpin, Delikanlı adam gelir yüze haykırır. Bundan sonra biley diyen oursa öyle dersin :)
Muhtemelen Coolumsudur oralarda gördüm. Hayatı yalan hikaye adamlardan biri...
:)
Buraya gelsede anında banlanır boşa kürek çekmesin

ozaman anlatmaya gerek yok herşey ortada eksşeysın py::: biz bana karşıyık sövmedikleri sürece cinsellik içermediği sürece ar;; ha belki keyfimizcede olabilir bilmiyorum :haha: .. yav ben yaşlanmışım konuştugumuz konuya bak .. shgjshdfg bu yaz hazırlansın forumun özgür insanları planım var demiştim aylar önce havalar ısınsın bak yapıyommu yapmıyommu göreceniz :P

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri