Foruma hoşgeldin 👋, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kutlama Doğum günün kutlu olsun Kalpin

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim sevdiklerinle birlikte güzel anılar biriktiri ultra psikooo @Kalpin
bütün piskolar toplandık toplandık sorduk niye yıprandık yyıprandık yıprandık .. tişikkir iderim piskooo :P adamsın mı diyim kadınsın mı bilemedim :haha: tenk yuuu.. ama valla dogum günü kutlanmasından hoşlanmıyorum normalde .. geçen sene siteden kaldırdıydım yaşı farkedilmediydi. şaka maka 1 sene olmuş la geçen sene martı biz burda gördük pandeminin gözü kör olsun :haha: bu arada saçımda beyaz yakaladık iki gün önce valla yaşlanıyormuşum sajdfkjsdfjkhkjg
Mutlu yıllar ty;;
teşekkür ederim beraber yaşlanalım hepimiz beraber :P
Doğum günün kutlu olsun @Kalpin
ALLAH razı olsun
Sevdiklerinle sağlikla nice senelere
:pst:
sizde sevdiklerinizle inşaallah :)
Hayırlı seneleriniz olsun @Kalpin ...
Teşekkür ederim ablam sizinle senede level atlamak güzel :)
Doğum gününüz kutlu olsun @Kalpin nice yıllara
teşekkürler :)
@Kalpin nice senelere kardeşim
Hani hediyem ? teşekkürler abi
Allah uzun ömür versin Fatihim :)
Yengeme selam
aleyküm selam ... seninle ilgili avukatlık yapıyom abi maaşımı isterim :haha: haberin yok tabe djfkjshg allah razı olsun :love:
Dogum gunun kutlu olsunnnn
kuru kuruya Ö))).sadfsaf teşekkür ederim la benim sana bıldırcın diyesim geliyo gözüme hep ufak geliyon la kızma :haha: sevdiğimden valla bak jkdhfjkdskjfh sende sevdiklerinle iyi geçin uzun yaşa çok çok sağolasın..

Tema özelleştirme sistemi

Bu menüden forum temasının bazı alanlarını kendinize özel olarak düzenleye bilirsiniz

• Geniş / Dar görünüm

Temanızı geniş yada dar olarak kullanmak için kullanabileceğiniz bir yapıyı kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Izgara görünümlü forum listesi

Forum listesindeki düzeni ızgara yada sıradan listeleme tarzındaki yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Resimli ızgara modu

Izgara forum listesinde resimleri açıp/kapatabileceğiniz yapının kontrolünü sağlayabilirsiniz.

Kenar çubuğunu kapat

Kenar çubuğunu kapatarak forumdaki kalabalık görünümde kurtulabilirsiniz.

Sabit kenar çubuğu

Kenar çubuğunu sabitleyerek daha kullanışlı ve erişiminizi kolaylaştırabilirsiniz.

Köşe kıvrımlarını kapat

Blokların köşelerinde bulunan kıvrımları kapatıp/açarak zevkinize göre kullanabilirsiniz.

• Zevkini yansıtan renk kombinasyonunu seç
    Arkaplan resimleri
    Renk geçişli arkaplanlar
Geri