Son dakika Diyarbakır'da kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeni bulundu (1 Görüntüleyen)

• Kullanıcı Meva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Türkiye'den Haberler

İçişleri Ali Yerlikaya, Diyarbakır Bağlar'da kaybolan Narin Güran'ın cansız bedeninin Jandarma ekipleri tarafından bulunduğunu duyurdu. Narin'in cansız bedeni köye bir kilometre uzaklıkta Eğertutmaz Deresi'nde bulundu. Bulunan beden incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na götürüldü.

1725783919502.png

BAKAN YERLİKAYA DUYURDU

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada; 'Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde kaybolan Narin kızımızın maalesef cansız bedeni Jandarma ekiplerimiz tarafından bulundu. Narin kızımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanı cennet olsun. Başımız sağolsun.' dedi.

Kaynak : CNN Türk

Çocuklara kadınlara artık dokunmayın yeter artık yeter idam gelsin ya bu yaratıklar için çok öfkeliyim çok

Allah rahmet eylesin.
Bakalım altından nasıl bir hikaye çıkacak...
Ciddi yaptırımlar olmadıkça, bu son olmayacak...
İnsan canı nekadar değersiz..
Okadar çok katliam var ki, ölümler toplumda sıradanlaştı...

Diyarbakır Valisi:

📌Narin Güran, kıyafetleriyle birlikte dere kenarında çuval içerisinde üzeri taşla gizlenmiş vaziyette 08.45 sıralarında ölü bulunmuştur.

:( :(

Ayrıntılarına baktım henüz belli olmadı galiba. Çok yazık :(

Benim 8.günden sonra umudum kalmamıştı..
Anne'ye asla inanmıyorum.Anne ve amca arasında bir şey var ve Narin küçük kuzum buna şahit oldu..

Daha minicik,nasıl kıyabiliyorsunuz?
Mekanı cennet olsun..

Screenshot_20240908_161017_Instagram.jpg

Allah rahmet eylesin .
Daha öncekilerden bir sonuç çıkmadı diye hatırlıyorum,,sonuca bağlanır suçlular gerekli cezayı alir inşaallah.

Rabbimin gazabı üzerlerine olsun o Meleğe kıyanların....

Konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri