Vera
Yeni Üye
- Burç
- Boğa
- Meslek
- Boş Gezenin Boş Kalfası
- Takım
Geçtiğimiz sene evinin yakınlarındaki dere yatağında ölü bulunan 7 yaşındaki İkranur Tirsi'nin cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Canlı yayında konu hakkında açıklama yapan Müge Anlı, "İkranur'un 14 yaşındaki amcası ifadesinde cinayeti itiraf etti" dedi. Soruşturmada gözaltına alınan ve her şeyi anlatan amca ile hala adliyeye sevk edildi.
CİNAYETİ 14 YAŞINDAKİ AMCA İŞLEMİŞ
Araştırmacı-Gazeteci
Ziyaretçiler için gizlenmiş link, görmek için
Giriş yap veya üye ol.
ADLİYEYE SEVK EDİLDİLER
Giriş yap veya üye ol.
KARDEŞLERİNİN CİNAYET İŞLEDİĞİNİ ÖĞRENİNCE YIKILDI
Anlı, "Amca öldürme nedenini açıklamış ama ben şu an resmi bir açıklama beklediğim için bir şey söyleyemiyorum" dedi. Yayında iki kardeşinin cinayet suçuyla adliyeye sevk edildiğini öğrenen Sevgican ise gözyaşlarına boğularak "Olayın en başından beri çok soğukkanlılardı. Cinayet işlediklerini hiç düşünmedim sadece cinayeti görebildiklerini düşünüyordum" ifadelerini kullandı.NE OLMUŞTU?
Giriş yap veya üye ol.
Güncelleme:
Savcılıktaki ifadelerinde İkranur'u olay günü oyun oynarken kızdığı ve sinirlendiği için ağzını ve burnunu eliyle kapatıp nefessiz bırakarak öldürdüğünü itiraf eden 14 yaşındaki amca Sinan T. olay sonrası ablası Ayşe T. ile birlikte cesedi dereye attıklarını söyledi. Sinan T. nöbetçi savcılıktaki ifadesinin ardından cinayet suçundan, abla Ayşe T. de 'yardım yataklık ve delilleri karartmak' suçundan tutuklanma talebi ile nöbetçi mahkemeye sevk edildi.
Nöbetçi mahkemece tutuklanan abla ve kardeşi daha sonra cezaevine gönderildi.