Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Düşünce Platformumuza Hoşgeldiniz!

Düşünce Platformumuz bilgi ve düşüncenin en özgür adresidir!
Güne, gündeme ve yarınlara dair söyleyeceğim var diyenlerin, günlük koşuşturmaca içerisinde zihin jimnastiği yapmak isteyenlerin özgürlük meşalesi ~ FORUM KALEMİ ~

Gündem Deprem sonrası Haluk Özdil'den Türkiye'ye Haarp saldırısı çıkışı!

EfuL!m

FK Admine
𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
Katılım
2 May 2020
Mesajlar
10,170
Çözümler
5
Tepkime puanı
28,787
Puanları
113
Konum
⊰❂ 𝑰𝒔𝒕𝒂𝒏𝒃𝒖𝒍 ❂⊱
Cinsiyet
Kahramanmaraş'ta ve Gaziantep'te meydana gelen şiddetli depremler büyük bir felakete neden oldu. 10 ilde birçok bölge yerle bir olurken gündeme gelen Haarp iddialarıyla ilgili olarak araştırmacı yazar Haluk Özdil'den çarpıcı değerlendirmeler geldi.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde ve Elbistan ilçesinde meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından sosyal medyada Haarp saldırıları yeniden gündeme geldi.

34378D85-16AF-4DD3-A439-B932B25B6F1C.jpeg

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde ve Elbistan ilçesinde meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından sosyal medyada Haarp saldırıları yeniden gündeme geldi.

3E286D17-877B-4880-9455-84DEE788CFC6.jpeg
Haarp teknolojisi kimilerine göre, iklimleri değiştirmek, ozon tabakası ile oynamak, deprem oluşturmak, radyasyon yaymayan termonükleer patlamalar yapmak gibi korkunç güce de sahip olma özelliği taşıyor.
001B9EE3-5F76-4891-8DB2-79AEDC9E7B96.png

Önceki günlerde Kağıthane'de 3.1'lik bir deprem meydana geldi. Hatta tüm deprem bilimciler bölgede fay hattı bulunmadığını ve depremin doğal olmadığını yazdı.

6A8FD894-FB53-4F39-831E-76F1DB94201F.jpeg
Şimdi biz Haarp konusunda yıllardır konuşuyoruz. Biz bunları konuştukkça komplo teorisi yapmakla suçlanıyoruz. 3 gün önce Frank Hoogerbeets Türkiye'de bir deprem olacağını biliyor.

CCF74EFC-0053-46CA-ACA3-C49209FCB90A.png

ABD gemisi bölgeye geliyor. Sonra Kağıthane'de tuhaf bir deprem oluyor. Sonra deprem uzmanı Ahmet Ercan 'irkiltilmiş bir deprem' yorumu yapıyor. Kim bu fay hattını irkiltti?

Demek ki o fay hattını hareketlendiren bir frekans ya da enerji gönderildi ki bu yaşandı. 99 depreminde de benzer olay yaşandı. ABD gemisi bölgeye gelmişti ve devamında deprem oldu.

AD49E30A-4EE0-48B2-AA66-CCBB5F5D29CE.jpeg

Geçtiğimiz yıllarda üzeri bombeli gemi Ege Denizi'ne demir attı. İzmir dahil tüm Ege'de yüzlerce deprem oldu.

Kahramanmaraş'ta hiç beklenmedik bir deprem dehşet bir şekilde yaşandı. Her ABD gemisinin bu olaylarda çevremizde bulunması gerçekten şaşkınlık verici bir durumdur.

Haarp çalışmalarının en büyük özelliği, doğal olayları oluşturmasıdır. Enerjisi birikmiş fay hatlarını kırma özelliğine sahiptir. Bugün jeofizikçi olarak ekranlara konuşanların bunların doğal olduğunu savunmasının altında yatan sebep budur.

Haarp'ın varlığı hakkında bu adamların en ufak bilgisi yok. Üç tane örnek verdim. İstanbul depremi, sonrası İzmir depremi ve devamında Boğaz'a gelen ABD bayraklı geminin ardından Kağıthane'de meydana gelen deprem şaşkınlık vericidir.

8D9CD382-72E8-4410-B9DC-3EC40DAE4236.png

Bugün Maraş depreminin arkasındaki şeyleri bilmek lazım. Bir dönem Küba'da ilginç şeyler olmuştu. Küba'da meydana gelen depremlerin ardından ülkenin hükümeti yaşananları ABD'nin Haarp gemisinden kaynaklı olduğunu öne sürmüştü.

Ama sonuç alamadılar. Kahramanmaraş'ta yaşanan sürpriz olan devasa depremi birileri mi tetikledi? Büyük depremler olmadan önce büyük depremler yaşanır. Burada onlar da olmadı. Bir anda patladı. Binlerce insanımızı etkiledi. Şu an verilen depremler çok düşük. Büyük bir can kaybı yaşama ihtimali var. Allah yardımcımız olsun.

Kaynak: Akit
 

EfuL!m

FK Admine
𝓗𝓾̈𝔃𝓾̈𝓷 𝓟𝓻𝓮𝓷𝓼𝓮𝓼𝓲™️
Katılım
2 May 2020
Mesajlar
10,170
Çözümler
5
Tepkime puanı
28,787
Puanları
113
Konum
⊰❂ 𝑰𝒔𝒕𝒂𝒏𝒃𝒖𝒍 ❂⊱
Cinsiyet
Dünden bu yana hasbihâl ettiğim çoğu kişi aynı olasılıktan mevzuya girince işkillenmiştim bugün de haber yapıldığına şahit oldum.
Madem böyle bir olasılık var bu gemiler pek hayra alamet değil niçin belgelenmiyor.
Bakın arkadaşlar bu kıyamet gibi ani devasa şiddette sarsıntılar normal değil resmen yer durmuyor sürekli sallanıyor.
 

Placidus

FK Yorumcu
FK Yarışmacı
Katılım
26 Haz 2022
Mesajlar
1,517
Tepkime puanı
5,383
Puanları
113
Konum
.
Cinsiyet
Medeni Hal
JkcUDD
Takım
jXd4NV
Simpsonlar ve Kahramanmaraş bölümü

Arkadaşlar linke tıkladığınızda izleyeceğiniz video yaklaşık 4 dakikadır.

Sosyal mecralarda dolaşan 30 saniyelik kesitlerinin haricinde detaylı bakıldığında aslında herşeyi özetliyor ve anlıyorsunuz.

Konteyner sahnesine özellikle dikkat ediniz. Maraş'ta deniz yok 😶 ürünleri nasıl iletecekler sorusuna cevap bulduğunuzda şuan alev alev yanan bir ilimiz aklınıza gelecektir.

Ve HAARP projesi yahudi desteklidir. Saygılar..
 

Qasem

FK Üye
🌿🌼
Katılım
3 May 2020
Mesajlar
14,963
Çözümler
12
Tepkime puanı
39,686
Puanları
113
Konum
Avrupa
Web sitesi
forumkalemi.com
Burç
Akrep
İsim
Murat
Cinsiyet
Takım
lIr3ry
Komplo teorileri aldı başını gitti!

Cihat Yaycı: “Bölgede bir ABD üssü bulunmaktadır. Kurtlar puslu havayı sever"

Emekli tümamiral Cihat Yaycı, gazeteci Cüneyt Özdemir’in Youtube yayınına bağlanarak, ABD’nin depremi kullanarak Türkiye’yi işgal edebileceğini ima etti. Yaycı aynı ABD'nin depremden sonra Türkiye'ye yolladığı yardımlar hakkında ise bir şey söylemedi...Sosyal medyaya düşen bazı görüntülerde ise “HAARP” adı verilen ve komplo teorisyenleri tarafından “kıyamet silahı” olarak tanımlanan sistemle yapay deprem oluşturulduğu öne sürüldü.

HAARP’ın “meziyetleri” şöyleymiş:-Kutuplar eritilebilir veya yerinden oynatılabilir-Ozon tabakası ile oynanabilir-Deprem yaratılabilir-Okyanus dalgalarını kontrol edilebilir-Dünyanın enerji alanları ile oynayarak insan beyni kontrol altına alınabilir,- Radyasyon yaymayan termonükleer patlama yapılabilir.

Hay maşallah! Anlaşılan "HAARP" bir tek kansere çözüm bulamıyormuş... Geçtiğimiz hafta batılı ülkelerin konsolosluklarını geçici olarak kapatmalarını dahi buraya bağlayanlar söz konusu.

Cihat Yaycı da bu akıl ve mantık dışı atmosferden güç alarak ABD’nin Türkiye’yi işgal edebileceğini dile getiriyor. Bunu yaparken de mülteci düşmanı ırkçılığını da konuşturuyor. Mültecileri "güvenlik sorunu" gibi göstererek şunları dile getiriyor:“Özellikle Gaziantep, Hatay, Kilis gibi illerimizde sığınmacı kampları bulunduğu gibi sığınmacı mahalleleri de bulunmaktadır. Bu durumun hem toplumsal psikolojik yapısı hem de güvenlik boyutları dikkatli değerlendirilmek durumundadır. Diğer yandan bölgede bir ABD üssü de bulunmaktadır. Kurtlar puslu havayı sever.”

HAARP varlığı bile kanıtlanamamış ne olduğu belli olmayan bir iddiadan ibaret. Tıpkı Yaycı’nın mantık ve izan dışı sözleri gibi… Allah bu ülkenin hem beden hem akıl sağlığını korusun demekten başka bir şey gelmiyor elden!
 

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar